Chantal Janzen is onderdeel van het ‘nieuwe K3’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen vormde in Oh, wat een jaar met haar sidekicks het ‘nieuwe K3.’ Hun versie van ‘Oya Lélé’ was hopelijk hun eerste én laatste performance!

Chantal Janzen is niet alleen een geweldige presentatrice, maar de blondine kan ook nog eens verschrikkelijk goed zingen. Haar achtergrond in musicals hielp helaas niet tijdens Oh, wat een jaar. Chantal vormde daar samen met Ruben en Carlo het ‘nieuwe K3’ voor een versie van K3-klassieker ‘Oya Lélé’…

Lees ook: ZIEN: het 90’s pakje van Chantal Janzen

Chantal Janzen in Oh, wat een jaar: de zeroes

Deze week waren de zeroes aan de beurt. Welk stukje muziekgeschiedenis schreeuwt zeroes? De succesjaren van K3 natuurlijk! De Belgische meidengroep veroverde de hele Benelux met hun aanstekelijke liedjes en danspasjes. Vooral hun debuutsingle ‘Oya Lélé’ pakte kinderen én vaders helemaal in. Als ultieme ‘ode’ aan dit stoute liedje waagden Chantal Janzen en sidekicks zich aan een cover. Laten we zeggen dat Chantals panterpakje een boel goedmaakte!

De mooiste screencaps van Chantal Janzen in Oh, wat een jaar zie je hier

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten