ZIEN: de 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wil jij ook eens diegene zijn die met het tofste en grappigste cadeau aan komt zetten tijdens de feestdagen? Of heb je zelf wel een nieuw hebbedingetje verdiend? Kijk dan even hieronder!

Grijp niet mis, bestel je cadeaus nu alvast!

Sinterklaas- en kerstcadeaus komen de laatste jaren steeds vaker niet op tijd aan. Dit jaar wordt er door de coronacrisis zelfs nóg meer drukte verwacht. Alle pakketdiensten geven ons dan ook hetzelfde advies: bestel je Sinterklaas- en Kerstcadeaus nu alvast!

1. De Koelkast kluis

Ja, dit is een van de meest geweldige uitvinden van deze eeuw: de koelkast kluis. Met dit ding hoef je niet meer bang te zijn dat jouw biertjes, snacks en andere versnaperingen worden gekaapt door iemand anders.

2. Popcornmachine

Dit cadeau kan je echt aan zo’n beetje iedereen geven. Deze retro popcornmachine maakt namelijk ‘neutrale’ popcorn die je zelf vervolgens zoet of zout kan maken. Als je hem liever voor jezelf houdt, begrijpen we dat volkomen!

popcornmachine coolgift.com

3. De mini drone

Zo’n grote drone ga je natuurlijk niemand cadeau doen met Sinterklaas of Kerst. Die dingen kosten tenslotte een godsvermogen. Een minidrone daarentegen is juist een perfect cadeau voor de feestdagen. Lekker makkelijk te besturen én hij kost een fractie van de prijs van zo’n grote.

mini drone - coolgift

4. Stressbal borsten

Met deze set stressballen is stress voortaan verleden tijd. En ja, er zijn zelfs meerdere cupmaten te bestellen! Dat wordt een en al lachen, gieren, brullen als deze twee dames worden uitgepakt.

Stressballen- coolgift

5. Bluetooth key finder

Ben of ken jij iemand die van alles kwijtraakt? Stop dan maar met zoeken hoor: je kerstcadeau is gevonden! Met deze bluetooth key finder weet je namelijk altijd waar je sleutels zijn.

Bluetooth key finder - sleutels vinden -coolgift

6. Bierbrouwpakket

Dit is zo’n cadeau dat je toch echt liever zelf houdt. Met dit bierbrouwpakket maak je namelijk je eigen bier. Dat is toch wel de beste oplossing tegen verveling in coronatijd die we tot nu toe gehoord hebben.

Eigen bier brouwen - bierbrouwpakket - coolgift

7. Het cock fighting dual spel

Last but zeer zeker not least, is daar het cock fighting dual spel. Met dit cadeau ga jij 100% een hilarische feestavond tegemoet!

willy game - cock fighting spel - piemelgevecht - coolgift

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten