Boerin Annemiek onthult plan om man te vinden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel ze op dit moment alleen maar tijd voor haar koeien heeft, weet Boerin Annemiek precies hoe ze die ‘perfecte’ man uiteindelijk gaat vinden…

Boerin Annemiek heeft het maar druk: onlangs moest ze een kalfje ter wereld brengen terwijl ze middenin de voorbereiding zat van een heuse webinar over het boerenleven. Ook is ze actief in de boerenprotesten, en moet ze natuurlijk haar enorme melkveehouderij draaiende houden. Of er überhaupt plek is voor een relatie? Dat weet Annemiek zeker, en ze heeft al precies voor ogen hoe ze hem tegen gaat komen…

Lees ook: ‘Saaie’ Boerin Annemiek ontkent BZV-leugens

Boerin Annemiek blikt terug op BZV

In gesprek met het Dagblad van het Noorden blikt Boerin Annemiek Koekoek terug op haar tijd bij Boer Zoekt Vrouw. Het was een bewogen jaar, waarin ze héél even de liefde gevonden leek te hebben. Dat ze nu toch in haar uppie aan de keukentafel zit, maakt haar niet zo veel uit. Ze heeft een ramvolle agenda. Binnenkort geeft ze een webinar (soort online les) aan medewerkers van Campina, maar niet voor ze midden in de nacht de bevalling van één van haar koeien overziet.

Hoe Boerin Annemiek naar een man gaat zoeken

Je zou het niet zeggen, maar Boerin Annemiek houdt best van een goede party op z’n tijd. Feestjes staan centraal in haar nieuwe plan om de juiste vent tegen het lijf te lopen. Het enige struikelblok op dit moment: corona. “Als straks alle corona ellende voorbij is, dat ik gewoon op een feestje ergens een leuke man tegenkom. Daar ga ik eigenlijk van uit, ik denk dat dat de beste manier is voor mij.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.