Een nieuwe telefoon kopen: hoe kies ik de juiste?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wil je binnenkort een nieuwe telefoon kopen? Deze aankooptips helpen een miskoop te voorkomen!

1. Kies je budget

Deze tip ligt misschien een beetje voor de hand, maar hij wordt toch vaak vergeten. Het kiezen van je telefoonbudget helpt je namelijk kiezen uit het enorme assortiment aan telefoons.

2. Welk besturingssysteem ben je gewend?

Het besturingssysteem is ook een hele belangrijke factor om naar te kijken als je een telefoon gaat kopen. Zo zijn de gebruikers van IPhone gewend aan IOS en zijn liefhebbers van Samsung weer vertrouwd met Android.

3. Waar ga je de telefoon voor gebruiken?

Ben je iemand wiens hobby fotograferen is? Dan is het wel handig om een telefoon uit te zoeken met een goede camera en een groot geheugen. Gebruik je jouw telefoon eigenlijk alleen maar op te appen en bellen? Dan is een minder uitgebreid modelletje misschien wel de betere optie voor jou!

4. Nieuw of refurbished?

Weet je eindelijk welke telefoon je wil kopen? Dan komt deze laatste vraag nog even om de hoek zetten. Waar nog steeds de meeste mensen voor een nieuwe variant kiezen, is een refurished telefoon wel een hele handige optie voor mensen met een wat kleiner budget.

5. Vergelijk het aanbod

Tot slot is daar nog de laatste tip: vergelijk het aanbod aan telefoons! Soms kost een bepaald model een stuk minder bij de ene aanbieder dan de andere.

Lees verder: Mannen opgelet – zo bak je de perfecte biefstuk met Kerst

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schitterend plaatje van Sylvana IJsselmuiden verpest door brutaal knaapje

Sylvana IJsselmuiden probeerde in de warme zon een mooie foto te maken. Alleen daar werd door een klein knaapje roet in het eten gegooid. 

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.