Een nieuwe telefoon kopen: hoe kies ik de juiste?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wil je binnenkort een nieuwe telefoon kopen? Deze aankooptips helpen een miskoop te voorkomen!

1. Kies je budget

Deze tip ligt misschien een beetje voor de hand, maar hij wordt toch vaak vergeten. Het kiezen van je telefoonbudget helpt je namelijk kiezen uit het enorme assortiment aan telefoons.

2. Welk besturingssysteem ben je gewend?

Het besturingssysteem is ook een hele belangrijke factor om naar te kijken als je een telefoon gaat kopen. Zo zijn de gebruikers van IPhone gewend aan IOS en zijn liefhebbers van Samsung weer vertrouwd met Android.

3. Waar ga je de telefoon voor gebruiken?

Ben je iemand wiens hobby fotograferen is? Dan is het wel handig om een telefoon uit te zoeken met een goede camera en een groot geheugen. Gebruik je jouw telefoon eigenlijk alleen maar op te appen en bellen? Dan is een minder uitgebreid modelletje misschien wel de betere optie voor jou!

4. Nieuw of refurbished?

Weet je eindelijk welke telefoon je wil kopen? Dan komt deze laatste vraag nog even om de hoek zetten. Waar nog steeds de meeste mensen voor een nieuwe variant kiezen, is een refurished telefoon wel een hele handige optie voor mensen met een wat kleiner budget.

5. Vergelijk het aanbod

Tot slot is daar nog de laatste tip: vergelijk het aanbod aan telefoons! Soms kost een bepaald model een stuk minder bij de ene aanbieder dan de andere.

Lees verder: Mannen opgelet – zo bak je de perfecte biefstuk met Kerst

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...