Binnenkort op Netflix: Tribes of Europa

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je genoten van Dark op Netflix? Dan ga je sowieso smullen van Tribes of Europa!

Had je ooit gedacht dat je verslaafd kon raken aan een Duitse Netflixserie? Dark bewees je een paar jaar geleden het tegendeel. De serie was een tijdlang dé sci-fi hit van het jaar, niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland en zelfs Amerika. De producers van deze serie komen héél binnenkort met een nieuw sci-fi avontuur: Tribes of Europa. Je kunt de trailer alvast hieronder bekijken…

Lees ook: Ned Stark is de bad guy in Snowpiercer op Netflix

Releasedatum Tribes of Europa: 19 februari

Goed nieuws: je kunt al snel beginnen aan deze nieuwe serie van Netflix. Tribes of Europa staat vanaf 19 februari 2021 op de streamingservice. Benieuwd of je net zo van deze sci-fi reeks gaat genieten als van Dark? In de trailer zien we in ieder geval al veel gelijkenissen. Zo herkennen we de karakteristieke dronebeelden van bosrijke gebieden al meteen. Ook is er enige overlap in de cast: Oliver Masucci lijkt net als in Dark ook een grote rol te spelen in Tribes of Europa

Tribes of Europa laat de toekomst zien

Terwijl je met Dark steeds in de tijdmachine stapte, hoef je dat bij Tribes of Europa vermoedelijk maar één keer te doen. De serie speelt zich af in het jaar 2074. Het wordt meteen duidelijk dat we er een zooitje van gaan maken de komende decennia: nadat een onbekende wereldramp Europa in verval heeft gebracht, heeft men zich opgedeeld in stammen die constant met elkaar in oorlog zijn. De kijker volgt een drietal jongeren – twee broers en een zus – dat elkaar kwijtraakt. Dat wordt zoeken dus! Tijdens hun tocht komen ze veel kleurrijke en soms agressieve figuren tegen die soms letterlijk voor explosieve situaties zorgen.

Hoofdrolspeelster Henriette Confurius is half Nederlands

Hoewel de setting van Tribes of Europa vrij depressief is, zijn er toch lichtpuntjes. De grootste is Henriette Confurius. Deze mooie 29-jarige actrice speelt een van de hoofdrollen. Ze is in ons land nog onbekend, ondanks dat ze half Nederlands is. Vooralsnog speelde ze uitsluitend in Duitse producties. Wie weet dat ze op deze manier ook aan deze kant van de grens ‘ontdekt’ wordt. Ze is tweetalig opgevoed, dus wie weet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jette (@henrietteconfurius)

Voor de luie kijker

Een groot struikelblok bij Dark was voor veel mensen dat ze drie seizoenen lang naar de Duitse taal moesten luisteren. Je kon kiezen voor een nagesynchroniseerde Engelse versie, maar die was zo matig van kwaliteit dat zelfs de luie, aan Engels gewende kijker werd afgeschrikt. Tribes of Europa bewandelt de gulden middenweg: er lijkt een mix van Duits en Engels gesproken te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.