Binnenkort op Netflix: Tribes of Europa

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je genoten van Dark op Netflix? Dan ga je sowieso smullen van Tribes of Europa!

Had je ooit gedacht dat je verslaafd kon raken aan een Duitse Netflixserie? Dark bewees je een paar jaar geleden het tegendeel. De serie was een tijdlang dé sci-fi hit van het jaar, niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland en zelfs Amerika. De producers van deze serie komen héél binnenkort met een nieuw sci-fi avontuur: Tribes of Europa. Je kunt de trailer alvast hieronder bekijken…

Lees ook: Ned Stark is de bad guy in Snowpiercer op Netflix

Releasedatum Tribes of Europa: 19 februari

Goed nieuws: je kunt al snel beginnen aan deze nieuwe serie van Netflix. Tribes of Europa staat vanaf 19 februari 2021 op de streamingservice. Benieuwd of je net zo van deze sci-fi reeks gaat genieten als van Dark? In de trailer zien we in ieder geval al veel gelijkenissen. Zo herkennen we de karakteristieke dronebeelden van bosrijke gebieden al meteen. Ook is er enige overlap in de cast: Oliver Masucci lijkt net als in Dark ook een grote rol te spelen in Tribes of Europa

Tribes of Europa laat de toekomst zien

Terwijl je met Dark steeds in de tijdmachine stapte, hoef je dat bij Tribes of Europa vermoedelijk maar één keer te doen. De serie speelt zich af in het jaar 2074. Het wordt meteen duidelijk dat we er een zooitje van gaan maken de komende decennia: nadat een onbekende wereldramp Europa in verval heeft gebracht, heeft men zich opgedeeld in stammen die constant met elkaar in oorlog zijn. De kijker volgt een drietal jongeren – twee broers en een zus – dat elkaar kwijtraakt. Dat wordt zoeken dus! Tijdens hun tocht komen ze veel kleurrijke en soms agressieve figuren tegen die soms letterlijk voor explosieve situaties zorgen.

Hoofdrolspeelster Henriette Confurius is half Nederlands

Hoewel de setting van Tribes of Europa vrij depressief is, zijn er toch lichtpuntjes. De grootste is Henriette Confurius. Deze mooie 29-jarige actrice speelt een van de hoofdrollen. Ze is in ons land nog onbekend, ondanks dat ze half Nederlands is. Vooralsnog speelde ze uitsluitend in Duitse producties. Wie weet dat ze op deze manier ook aan deze kant van de grens ‘ontdekt’ wordt. Ze is tweetalig opgevoed, dus wie weet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jette (@henrietteconfurius)

Voor de luie kijker

Een groot struikelblok bij Dark was voor veel mensen dat ze drie seizoenen lang naar de Duitse taal moesten luisteren. Je kon kiezen voor een nagesynchroniseerde Engelse versie, maar die was zo matig van kwaliteit dat zelfs de luie, aan Engels gewende kijker werd afgeschrikt. Tribes of Europa bewandelt de gulden middenweg: er lijkt een mix van Duits en Engels gesproken te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.