Bella Thorne showt verborgen piercing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bella Thorne piercing

Actrice heeft overal ringetjes zitten. Tel je mee?

Ook Bella Thorne hoort tegenwoordig bij het clubje Mokkels dat – tegen de Instagram-regels in – foto’s van hun t****s online mogen zetten! Op haar meest recente foto heeft Bella bijna geen make-up op (staat haar goed trouwens), maar zitten al haar andere versieringen wél op hun plaats. Tel je mee? Oorringen, een neusring, een enorme hanger om haar nek en twee tepelpiercings, die je dwars door het zwarte topje heen kan zien. De vaak zo viezig opgemaakte/aangeklede actrice hoeft eigenlijk helemaal geen moeite doen om heel behoorlijk voor de dag te komen! Ga zo door Bella!

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten