Belgische actrice Pommelien Thijs maakt Nederlandse mannen wild met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Belgische Pommelien Thijs maakt haar volgers vaak helemaal gek met spannende plaatjes. Maar wie is deze Belgische ster? 

Wie is Pommelien Thijs precies?

In Nederland kennen wij haar nog niet zo goed, maar in België is deze blondine een grote ster. De blondine maakte op haar negende al haar tv-debuut in het ketnetprogramma Ketnet kookt. Haar echte tv-doorbraak beleefde Thijs in 2019 met het programma #LikeMe waarin ze de hoofdrol van Caro speelde. In 2020 speelde ze ook nog de rol van Ella in de film, De familie Claus. Tevens schreef ze ook de titelsong van deze film. Naast haar acteercarrière heeft de blondine ook een imposante solo zangcarrière. Zo scoorde ze in 2020 haar eerste nummer 1-hit samen met Jaap Reesema met het nummer ‘Nu wij niet meer praten’. Deze nummer 1-hit leverde haar in 2021 een platencontract bij Sony op. Haar zangcarrière ging daarna als een raket. Dit leverde haar dan ook een plek als coach op in het programma The Voice Kids(Vlaanderen). De blondine timmert dus hard aan de weg. Over haar Privéleven deelt de Belgische blondine weinig tot helemaal niets. Zij wil dat de focus van mensen op haar werk ligt en niet op haar privéleven. Hierdoor antwoord ze dus niet op vragen over een eventuele relatie of iets dergelijks.

Pommelien Thijs maakt volgers gek met outfit

De Belgische blondine houdt er wel van om haar volgers en fans uit te dagen met haar outfits tijdens haar optredens. Zo is op haar Instagram te zien dat ze een outfit met weinig kleding niet ontwijkt. Ze heeft tijdens haar optreden een outfit met krantenteksten op haar broek en jasje aan. Onder het Jasje kiest ze enkel voor een bedekking van haar “vriendinnen”. Dit levert dan ook zeker mooie plaatjes op voor ons als beginnend Pommelien Thijs fans. Door haar zang en acteerkunsten valt ze al zeker goed in de smaak, maar haar prachtige uiterlijk maakt het plaatje wel perfect af.
Pommelien Thijs vergeet haar blousje dicht te doen

In juni dit jaar kondigde Pommelien de finale van het eerste seizoen van Knokke off aan waarin zij de hoofdrol van Louise speelde. Deze aankondiging kwam hard aan bij haar fans. Zij baalde ervan dat het nu al gedaan was met het eerste seizoen van het programma. Of er een seizoen twee komt van de serie is niet bekend. Wel leverde de geposte foto weer mooi beelden op voor haar fans. De blondine was op de eerste foto vergeten om haar blousje dicht te doen. Hierdoor zijn haar “vriendinnen” goed in beeld te zien achter haar mooie blonde lokken. Ze draagt dan ook wel een mooi felle kleur lingerie onder haar witte blouse. De felroze lingerie kan niemand ontgaan als je de foto bekijkt. Dit soort beelden zorgen ervoor dat er snel meer mensen fan worden van de talentvolle blondine. De knappe actrice weet in ieder geval wel flink de aandacht te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...