Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen met wat vriendinnen uit de sportwereld op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto’s te zien bloedje heet…

Nadine Visser en Lieke klaver hebben het warm

In de bloedhitte van Zuid-Afrika zetten deze twee sportieve dames de boel op stelten. Op hun recente foto’s is duidelijk te zien hoe ze de tropische temperaturen trotseren. Logisch, als je bedenkt dat ze op trainingskamp zijn in dit zinderende land. Maar ze slaan zich er moedig doorheen. de dames dragen momenteel wat minder stof om de hitte de baas te blijven. In Zuid-Afrika kijkt niemand daarvan op. Na twee weken in Afrika zijn Lieke en Nadine overigens al heel wat afgekoeld. Aan de foto’s te zien besloten de twee eerst hun koffers met kleding grotendeels ongeopend te laten, iets waar atleten sowieso een handje van hebben. Minder bagage betekent immers sneller op de baan. En laten we niet vergeten: de Olympische Spelen zijn een Griekse uitvinding en die hadden sowieso al niet veel lappen stof om hun .

De sportieve vriendinnetjes van Lieke Klaver en Nadine Visser

Hun Instagram staat inmiddels vol met foto’s die elke natuurfotograaf groen van jaloezie zou maken. Lieke en Nadine, vastgelegd in hun natuurlijke habitat, zijn namelijk een zeldzamer en mooier schouwspel dan welk wild dier dan ook. Deze twee atletische powerhouses maken meer dan alleen zweetdruppels los op hun trainingskamp. Ze pikken niet alleen kneepjes van het vak op van hun internationale collega’s, maar hebben ook een hechte vriendschap gesmeed, als we de gezellige kiekjes op hun Instagram mogen geloven. En terecht, want als je samen rondjes rent onder de brandende zon, dan kan je maar beter zorgen dat het klikt.

Een knusse foto van de topatletes

Op een recente foto poseren vijf topatleten knus en dichtbij elkaar, allemaal met een arm om elkaar heen. Dit straalt pure camaraderie uit. Dat deze sportieve dames elkaar een warm hart toedragen, is geen geheim. Onder vrijwel elke foto op Instagram regent het hartverwarmende reacties van hun atletische vriendinnen. Een schril contrast met andere sporten, waar rivalen elkaar soms nog niet eens de tijd van de dag gunnen. We zijn wel benieuwd of deze dames tijdens het kamp wat extra gezelschap hebben opgezocht. Niet zo vreemd, aangezien ze hun geliefden thuis moesten achterlaten. Niets mis mee om dan wat extra warmte en gezelligheid bij elkaar te zoeken. In de atletiekwereld, een oase van vriendschap en teamgeest, is dat blijkbaar de norm.

Nadine Visser en Lieke Klaver laten mannelijk Nederland regelmatig zwijmelen

Het is niet alleen hun trainingskamp in Zuid-Afrika waar Nadine Visser en Lieke Klaver de harten van mannelijk Nederland sneller doen kloppen. Neem bijvoorbeeld Nadine’s recente fotoreeks van een avontuur met vriendinnen in de Italiaanse Alpen.  Een trip waarbij vriend Steven Nuytinck ogenschijnlijk thuis moest blijven. Lieke Klaver, aan de andere kant, heeft niemand anders nodig om de aandacht te trekken. Dat bewees ze onlangs met een oogverblindende foto op haar Instagram, genomen tijdens een solo-avontuur in Curaçao. Deze dames hebben duidelijk geen hulp nodig om indruk te maken.

Lieke en Nadine’s Instagram is zeker de moeite waard

Op zoek naar actie en adrenaline? Check dan de Instagrams van @liekeklaver en @nadine_visser. Pure kracht, snelheid en schoonheid – een must-follow voor elke sportliefhebber. Ga kijken, nu!

Bron: www.instagram.com

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!