Eva van de Wijdeven

Eva van de Wijdeven bio

Profiel

Geboortedatum: 24 februari 1985
Lengte: 1,85 m
Sterrenbeeld: Vissen
Woonplaats: Amsterdam
Afkomst: Goirle, Nederland
Relatie: Ja met Steven ten Bruggencate
Kinderen: (zoon) Julius
Beroep: Actrice
Instagram: De Instagram van Eva is @evavandewijdeven

Foto's

Eva van de Wijdeven actrice
Eva van de Wijdeven

Actrice Eva van Wijdeven

Eva van de Wijdeven, geboren op 24 februari 1985 in Goirle, is een Nederlandse actrice met een veelzijdige carrière. Ze brak door met haar rol als Desie in de serie "Dunya & Desie" in 2002. Haar talent reikte verder naar theaterstukken en films, waaronder "De Vader" en "Vuurzee". Van 2011 tot 2016 schitterde ze als Eva van Amstel in de dramaserie "A'dam - E.V.A.". Daarna vertolkte ze rollen in series zoals "Celblok H" en "De Mannentester". In 2021 nam ze deel aan Expeditie Robinson. In 2024 speelde ze de rol van Patty Brard in de Videoland-serie "PATTY".

Eva van Wijdeven relatie, getrouwd en kinderen

Sinds 2018 vormt Eva van de Wijdeven een relatie met Steven ten Bruggencate, een ondernemer uit Amsterdam. Het stel verwelkomde ook een zoontje, genaamd Julius. Eva van de Wijdeven verkiest het om haar gezinsleven privé te houden en deelt daarom zelden foto's van haar gezin op Instagram. Ze heeft echter laten doorschemeren dat ze graag een groot gezin wil, bij voorkeur met drie tot vier kinderen. Mogelijk staan er dus nog meer uitbreidingen van het gezin op de planning!

Eva van Wijdeven Expeditie Robinson

In 2021 nam Eva van Wijdeven deel aan het 21e seizoen van Expeditie Robinson. Het bleek echter geen succesvol seizoen voor haar, aangezien ze als tweede kandidaat werd uitgeschakeld. Hiermee eindigde ze op de 25e plaats. Uiteindelijk won Robbert Rodenburg het seizoen van Expeditie Robinson.

Nieuws

Dyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws

Het is een apart seizoen van expeditie Robinson. In plaats van een tropisch land verblijven de kandidaten in het koude Kroatië. Gelukkig is Dyantha Brooks heet genoeg om iedereen op te warmen. 

GTST-actrice Anouk Maas brengt spanning terug in Expeditie Robinson

Het eiland met voormalig deelnemers van Expeditie Robinson is véél leuker dan het eiland met 'nieuwe' kandidaten. Dat komt onder andere door krullenbol Anouk Maas!

Eva van de Wijdeven maakt verpletterende indruk bij Expeditie Robinson

Actrice Eva van de Wijdeven maakt een verpletterende indruk in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. 

Yes: Boerin Annemiek in nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Boerin Annemiek kan goed met uiers uit de voeten, maar hoe is deze Drentse met kokosnoten?