GTST-actrice Anouk Maas brengt spanning terug in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het eiland met voormalig deelnemers van Expeditie Robinson is véél leuker dan het eiland met ‘nieuwe’ kandidaten. Dat komt onder andere door krullenbol Anouk Maas!

Actrice Anouk Maas is teruggekeerd bij Expeditie Robinson! Na eerder aan het programma te hebben meegedaan in 2014. Elke donderdagavond kunnen we genieten van oud-deelnemers die de Expeditie Robinson-uitdaging opnieuw aangaan. Anouk is er duidelijk op gebrand om lang in de race te blijven. Vooral op het eiland van de Expeditie-veteranen is het elke week hard tegen hard. In tegenstelling tot het soms saaie eiland met ‘nieuwe’ deelnemers, is niemand van de terugkerende deelnemers van plan vroeg naar het afvallerseiland gestuurd te worden. Zo komt er eindelijk weer wat spanning in het programma. Anouk Maas laat ze op imponerende wijze zien wat ze in petto heeft!

Anouk Maas is bekend van GTST

Anouk Maas, bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, greep gelijk de kans om nog een keer mee te doen aan Expeditie Robinson. Maas is op tv te zien als (musical)actrice, presentatrice en zangeres. Ook heeft ze twee jaar gespeeld in GTST als Zoë Xander. In 2019 stopte ze met de soapserie om een theaterrol te vervullen. Anouk Maas is sinds 2018 samen met haar vriend Michel Mölder. Ze hebben elkaar ontmoet op de set waar Anouk vóór en Michel achter de camera stond.
Anouk Maas in Expeditie Robinson 2014

In de Expeditie van 2014 was Anouk Maas nog niet zo’n krullenbol als in 2021. Met stijl haar eindigde ze op de 11e plek in het programma. Ze heeft toen de samensmelting net niet mee kunnen maken. Die vond plaats net na haar vertrek van het eiland. Zou ze hopen dat ze met krullen verder kan komen in de Expeditie?

Lees ook: Eva van de Wijdeven maakt verpletterende indruk bij Expeditie Robinson

Haalt Anouk Maas in 2021 wél de samensmelting?

In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson neemt Anouk het ook op tegen Loek Peters, die in 2014 één plek onder haar eindigde. In het seizoen van 2021 wilt ze sowieso de samensmelting halen. Anouk Maas heeft zich voor haar tweede deelname goed voorbereid. Niet alleen mentaal, maar ook lichamelijk is ze ijzersterk. In aflevering 6 van Expeditie 2021, waarin de oud deelnemers voor de derde keer te zien waren, liet ze zien hoe graag ze wil slagen deze keer. Anouk Maas bleef als laatste over met presentatrice Saar Koningsberger. De twee hingen uiteindelijk met 8 kilo aan een touw. Na bijna anderhalf uur gaf Anouk het toch op en won Saar de proef. Met zulk doorzettingsvermogen gaat Anouk de samensmelting deze keer echt wel halen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?