Dit is hoe Jutta Leerdam aan die geweldige perziken komt (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam staat inmiddels naast haar schaatscarrière ook wel bekend als een prachtige vrouw. Ze laat zien aan haar volgers hoe ze aan die geweldige vormen komt!

Jutta Leerdam staat natuurlijk bekend als een van de beste schaatssters van de wereld. In Nederland is ze natuurlijk erg populair, maar ook in het buitenland groeit haar bekendheid hard. Dit komt natuurlijk door haar relatie met de bekende Amerikaan Jake Paul, maar er zit ook nog een andere reden achter. Dat is namelijk dat Jutta Leerdam een prachtige verschijning is. De blondine is enorm populair bij de mannen. Ze heeft dan ook mooie vormen. Hier werkt ze dan ook erg hard voor. Ze verwent haar volgers dan ook regelmatig met filmpjes in de sportschool. Hier heeft ze vaak een legging aan, terwijl ze haar vormen aan het trainen is. Puur genieten dus voor haar volgers. Bekijk de foto’s hieronder!

Jutta Leerdam sportschool

Jutta Leerdam is verliefd op de hond van Jake Paul

Jutta Leerdam plaatste maar liefst acht foto’s van de hond van Jake Paul op haar Instagramverhaal. Ze lijkt naast dat ze verliefd is op Jake, ook verliefd te zijn op de hond van Jake. De hond heet Thor en is een golden retriever. Jake heeft ook nog een oranje kat. Normaal gesproken kunnen katten en honden het niet goed met elkaar vinden, maar de kat en hond van Jake Paul lijken dit wel te kunnen. Kijk maar eens naar deze leuke foto van de huisdieren van Jake!

Huisdieren Jake Paul

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de mooiste foto’s van zichzelf in schaatspakjes. Daarnaast geeft ze je ook regelmatig een kijkje in haar privéleven. Zeker nu het seizoen er op zit blijft ze leuke foto’s van haar vakanties en vrije tijd met haar vriendje Jake Paul zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!