Gerrie en Georgina overklast door Ben en Ruurd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het was deze week alweer tijd voor de derde aflevering van Praat Nederlands met me. Deze week waren de teams mooi verdeeld. Of ja, zeg maar gerust lekker verdeeld.

Vol vrouwkes!

De teams bestonden namelijk uit 3 mannen en 3 vrouwen. Martijn ‘ik lach om mezelf, want de rest doet het niet‘ Koning werd deze week bijgestaan door de lieftallige Geraldine Kemper.

Gerrie kennen we natuurlijk nog van programma’s als Sterretje Gezocht en S*****n en Slikken. Inmiddels heeft ze een eigen kledinglijn en is ze enorm actief op instagram, waar ze vooral heerlijk stoute foto’s maakt.

Georgina Verbaan was altijd dat meisje op wie heel de klas stiekem verliefd was. Tegenwoordig is er weinig veranderd, behalve dat niemand echt meer ‘stiekem‘ verliefd is op Georgina. Als gast heeft zij niemand minder dan Rob Kemps, oftewel Snollebollekes. En die weet wel raad met deze Vrouwkes.

Jeroom krijgt deze week hulp van Babette van Veen. En we moeten bekennen, Babette is na al die jaren nog steeds een enorm mokkel. Jeroom verlaat er ook graag zijn gezin voor. Dat Babette een mokkel was wisten we al sinds de jaren 80, kijk maar naar deze foto uit ons plakboek.

Met een zachte G

In de eerste helft van het programma toont Geraldine haar roots. Ze komt van oorsprong uit Volendam. Waar de meeste niet-BN’ers zich daarvoor zouden schamen, begint Gerrie vol trots in het Volendams te praten. Ze gaf niet aan of ze een 0906-nummertje had.

Volendams is niet het meest sexy accent, weet Art. Dat is Brabants. Rob staat er niet van te kijken. “De zachte G en het zwoele toontje. Daarom praat ik ook altijd zacht, dat vinden vrouwen sexy” schreeuwt hij in het oor van Georgina.

Een Gruto valt mij aan

Dan wordt een clip van internet helden Ben en Ruurd vertoond. “is dit echt?” vraagt onschuldige Gerrie zich af. Helaas, Art maakt geen grapjes.

Georgina vind het serieus goed. Gerrie is uitermate in de war: “doe even serieus. Het slaat echt helemaal nergens op“.

Voor de mensen die zich Ben en Ruurd niet meer goed in het geheugen hebben:

Wanneer solo carrières van Ben en Ruurd aan bod komen, lachen de andere gasten de billen uit hun broek. Zeker door Geraldine. Het duo zal haar waarschijnlijk nog lang bij blijven.

Wisten jullie dat Geraldine ooit ook een heel begeerlijk duo vormde? En wel met model Kim Feenstra. Daar kwamen de volgende foto’s uit. Bijna net zo mooi als Ben en Ruurd.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten