ZIEN: Nederlands elftal maakt wéér statement in nieuwe videoclip Snelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Snelle heeft maandag een nieuwe videoclip uitgebracht. Opvallende figuranten: Frank de Boer en meerdere Oranje-spelers!

In deze gloednieuwe videoclip speelt niet alleen bondscoach Frank de Boer, maar ook Oranje-internationals Georginio Wijnaldum, Donny van de Beek, Steven Berghuis en Donyell Malen. De spelers juichen langs de zijlijn mee met een jongetje nadat hij een goal maakt. Frank de Boer steekt goedkeurend zijn duim omhoog. Met deze videoclip is het de bedoeling er voor te zorgen dat meer kinderen gaan voetballen in de coronatijd. Na het tegenvallende WK in Qatar-‘protest’ was het hoog tijd voor een geslaagd statement, zullen ze bij de KNVB gedacht hebben…

Lees ook: Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

Eerste officiële Oranje-videoclip

Volgens de KNVB is dit de eerste keer dat ze meewerken in een officiële videoclip. De voetbalbond hoopt op deze manier kinderen te inspireren om ook in deze tijd de gaan voetballen. Dromer Snelle zelf hoopt stiekem nog steeds ooit in het Nederlands elftal te voetballen, net als elk jochie eigenlijk. De rapper kwam op het idee toen hij bij zijn twee broertjes langs de lijn stond op de amateurvelden. Zo vertelt hij: ‘Ik raakte geïnspireerd door het fanatisme en sportiviteit op jonge leeftijd. Hij wilde er iets speciaals mee doen en dat is nu dus gelukt…

Bekijk hieronder de videoclip van Snelle

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!