ZIEN: Nederlands elftal maakt wéér statement in nieuwe videoclip Snelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Snelle heeft maandag een nieuwe videoclip uitgebracht. Opvallende figuranten: Frank de Boer en meerdere Oranje-spelers!

In deze gloednieuwe videoclip speelt niet alleen bondscoach Frank de Boer, maar ook Oranje-internationals Georginio Wijnaldum, Donny van de Beek, Steven Berghuis en Donyell Malen. De spelers juichen langs de zijlijn mee met een jongetje nadat hij een goal maakt. Frank de Boer steekt goedkeurend zijn duim omhoog. Met deze videoclip is het de bedoeling er voor te zorgen dat meer kinderen gaan voetballen in de coronatijd. Na het tegenvallende WK in Qatar-‘protest’ was het hoog tijd voor een geslaagd statement, zullen ze bij de KNVB gedacht hebben…

Lees ook: Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

Eerste officiële Oranje-videoclip

Volgens de KNVB is dit de eerste keer dat ze meewerken in een officiële videoclip. De voetbalbond hoopt op deze manier kinderen te inspireren om ook in deze tijd de gaan voetballen. Dromer Snelle zelf hoopt stiekem nog steeds ooit in het Nederlands elftal te voetballen, net als elk jochie eigenlijk. De rapper kwam op het idee toen hij bij zijn twee broertjes langs de lijn stond op de amateurvelden. Zo vertelt hij: ‘Ik raakte geïnspireerd door het fanatisme en sportiviteit op jonge leeftijd. Hij wilde er iets speciaals mee doen en dat is nu dus gelukt…

Bekijk hieronder de videoclip van Snelle

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!