Yolanthe is ‘nieuwe Pamela Anderson’ in Vegas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Yolanthe Hans Klok Las Vegas

Gaat Yo hier eindelijk haar Hollywood-ingang vinden?

‘Onze’ Hans Klok staat inmiddels al een paar jaar met zijn magic-show in Las Vegas. De illusionist verzorgt daar op vaste locatie een avondvullend programma vol windmachines, betoverende handgebaren en verbluffende trucs. Zijn bekendste assistent in dit Vegas-spektakel was altijd Pamela Anderson, die in een kittig pakje attributen aangaf, of na een verdwijntruc ineens tevoorschijn kwam achter een gordijntje.

In zijn nieuwe productie gooit Hans het over een andere, meer Nederlandse boeg. Hij heeft namelijk niemand minder dan Yolanthe Cabau gevraagd om hem een aantal keer per week te assisteren met zijn show. De 34-jarige presentatrice hoopt zich hierdoor in de kijker te spelen in Amerika – iets dat eerder mislukte toen ze een klein Hollywood-filmrolletje scoorde, maar later uit de film geknipt bleek te zijn. Hans Klok zelf gelooft absoluut dat Yolanthe een hele grote kan worden in de Amerikaanse showbiz. We moeten ook eerlijk zeggen dat Yo tegenwoordig qua uiterlijk beter bij de USA past dan bij Nederland…

Zou dit kleine rolletje in Hans’ show genoeg zijn voor een definitieve doorbraak? We duimen voor je, Yolanthe!

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Gerelateerde berichten