Yolanthe is ‘nieuwe Pamela Anderson’ in Vegas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Yolanthe Hans Klok Las Vegas

Gaat Yo hier eindelijk haar Hollywood-ingang vinden?

‘Onze’ Hans Klok staat inmiddels al een paar jaar met zijn magic-show in Las Vegas. De illusionist verzorgt daar op vaste locatie een avondvullend programma vol windmachines, betoverende handgebaren en verbluffende trucs. Zijn bekendste assistent in dit Vegas-spektakel was altijd Pamela Anderson, die in een kittig pakje attributen aangaf, of na een verdwijntruc ineens tevoorschijn kwam achter een gordijntje.

In zijn nieuwe productie gooit Hans het over een andere, meer Nederlandse boeg. Hij heeft namelijk niemand minder dan Yolanthe Cabau gevraagd om hem een aantal keer per week te assisteren met zijn show. De 34-jarige presentatrice hoopt zich hierdoor in de kijker te spelen in Amerika – iets dat eerder mislukte toen ze een klein Hollywood-filmrolletje scoorde, maar later uit de film geknipt bleek te zijn. Hans Klok zelf gelooft absoluut dat Yolanthe een hele grote kan worden in de Amerikaanse showbiz. We moeten ook eerlijk zeggen dat Yo tegenwoordig qua uiterlijk beter bij de USA past dan bij Nederland…

Zou dit kleine rolletje in Hans’ show genoeg zijn voor een definitieve doorbraak? We duimen voor je, Yolanthe!

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!