Vettel duwt Max Verstappen van podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen Silverstone Vettel

Duitser biedt uiteindelijk wel zijn excuses aan…

Ze zijn geen vrienden, en dat zullen ze in de toekomst waarschijnlijk ook niet meer worden! Max Verstappen en Sebastian Vettel vechten bijna wekelijks om een podiumplek in de Formule 1, en komen daarbij vaker dan normaal letterlijk met elkaar in aanraking!

Deze keer, op het Britse Silverstone-circuit, kwam het weer tot een gevecht tussen de twee kemphanen. En niemand werd er beter van! Na een inhaalactie van Max op een recht stuk, probeerde Vettel direct terug te slaan. Daarbij verremde de Duitser zich, waardoor hij Max keihard van achteren de baan af ramde. Verstappen had daarvoor uitzicht op plek 3, maar werd nu slechts vijfde. Maar het had natuurlijk veel slechter af kunnen lopen! Vettel kreeg een straf aan de broek, en werd uiteindelijk zestiende. Hij bood na de race overigens direct zijn excuses aan bij de getergde Nederlander. Koester dat momentje, Max. Gaat niet veel vaker gebeuren! De samenvatting van de race, inclusief het beslissende moment, vind je hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.