Vettel duwt Max Verstappen van podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen Silverstone Vettel

Duitser biedt uiteindelijk wel zijn excuses aan…

Ze zijn geen vrienden, en dat zullen ze in de toekomst waarschijnlijk ook niet meer worden! Max Verstappen en Sebastian Vettel vechten bijna wekelijks om een podiumplek in de Formule 1, en komen daarbij vaker dan normaal letterlijk met elkaar in aanraking!

Deze keer, op het Britse Silverstone-circuit, kwam het weer tot een gevecht tussen de twee kemphanen. En niemand werd er beter van! Na een inhaalactie van Max op een recht stuk, probeerde Vettel direct terug te slaan. Daarbij verremde de Duitser zich, waardoor hij Max keihard van achteren de baan af ramde. Verstappen had daarvoor uitzicht op plek 3, maar werd nu slechts vijfde. Maar het had natuurlijk veel slechter af kunnen lopen! Vettel kreeg een straf aan de broek, en werd uiteindelijk zestiende. Hij bood na de race overigens direct zijn excuses aan bij de getergde Nederlander. Koester dat momentje, Max. Gaat niet veel vaker gebeuren! De samenvatting van de race, inclusief het beslissende moment, vind je hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.