Vettel duwt Max Verstappen van podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen Silverstone Vettel

Duitser biedt uiteindelijk wel zijn excuses aan…

Ze zijn geen vrienden, en dat zullen ze in de toekomst waarschijnlijk ook niet meer worden! Max Verstappen en Sebastian Vettel vechten bijna wekelijks om een podiumplek in de Formule 1, en komen daarbij vaker dan normaal letterlijk met elkaar in aanraking!

Deze keer, op het Britse Silverstone-circuit, kwam het weer tot een gevecht tussen de twee kemphanen. En niemand werd er beter van! Na een inhaalactie van Max op een recht stuk, probeerde Vettel direct terug te slaan. Daarbij verremde de Duitser zich, waardoor hij Max keihard van achteren de baan af ramde. Verstappen had daarvoor uitzicht op plek 3, maar werd nu slechts vijfde. Maar het had natuurlijk veel slechter af kunnen lopen! Vettel kreeg een straf aan de broek, en werd uiteindelijk zestiende. Hij bood na de race overigens direct zijn excuses aan bij de getergde Nederlander. Koester dat momentje, Max. Gaat niet veel vaker gebeuren! De samenvatting van de race, inclusief het beslissende moment, vind je hieronder.

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten