Vettel duwt Max Verstappen van podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen Silverstone Vettel

Duitser biedt uiteindelijk wel zijn excuses aan…

Ze zijn geen vrienden, en dat zullen ze in de toekomst waarschijnlijk ook niet meer worden! Max Verstappen en Sebastian Vettel vechten bijna wekelijks om een podiumplek in de Formule 1, en komen daarbij vaker dan normaal letterlijk met elkaar in aanraking!

Deze keer, op het Britse Silverstone-circuit, kwam het weer tot een gevecht tussen de twee kemphanen. En niemand werd er beter van! Na een inhaalactie van Max op een recht stuk, probeerde Vettel direct terug te slaan. Daarbij verremde de Duitser zich, waardoor hij Max keihard van achteren de baan af ramde. Verstappen had daarvoor uitzicht op plek 3, maar werd nu slechts vijfde. Maar het had natuurlijk veel slechter af kunnen lopen! Vettel kreeg een straf aan de broek, en werd uiteindelijk zestiende. Hij bood na de race overigens direct zijn excuses aan bij de getergde Nederlander. Koester dat momentje, Max. Gaat niet veel vaker gebeuren! De samenvatting van de race, inclusief het beslissende moment, vind je hieronder.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten