Sports Illustrated brengt ode aan voetbalvrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
USA vrouwenvoetbal WK

Misschien is het maar goed dat we verloren hebben…

We zijn nét een beetje over die verloren finale heen. Wat niet echt helpt is dat die dekselse USA-dames ons de hele tijd blijven achtervolgen! Overal waar we kijken lezen we hoe goed, leuk, getalenteerd en bovenal anti-Trump de wereldkampioenen wel niet zijn. Heel fijn allemaal, maar dat weten we nu wel…

Gelukkig kwamen de fijne mensen van Sports Illustrated ons vandaag redden met minder uitgekauwde voetbalvrouwen-content. Ze brachten een ode aan de kersverse wereldkampioen door foto’s van hun afgetrainde sportlijven in (minder dan) een bikini op Instagram te gooien. Daar zeggen we, zelfs als het om de ‘vijand’ gaat, geen nee tegen!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...