Sports Illustrated brengt ode aan voetbalvrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
USA vrouwenvoetbal WK

Misschien is het maar goed dat we verloren hebben…

We zijn nét een beetje over die verloren finale heen. Wat niet echt helpt is dat die dekselse USA-dames ons de hele tijd blijven achtervolgen! Overal waar we kijken lezen we hoe goed, leuk, getalenteerd en bovenal anti-Trump de wereldkampioenen wel niet zijn. Heel fijn allemaal, maar dat weten we nu wel…

Gelukkig kwamen de fijne mensen van Sports Illustrated ons vandaag redden met minder uitgekauwde voetbalvrouwen-content. Ze brachten een ode aan de kersverse wereldkampioen door foto’s van hun afgetrainde sportlijven in (minder dan) een bikini op Instagram te gooien. Daar zeggen we, zelfs als het om de ‘vijand’ gaat, geen nee tegen!

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten