Video: Voetbalster Daniƫlle van de Donk speelde WK met rubbertje op haar hoofd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ongelukjes gebeuren natuurlijk, maar DaniĆ«lle van de Donk verscheen met wel een heel gek hoofddeksel op het veld…Ā 

We mogen wel vaker genieten van kiekjes van Daniƫlle van de Donk. Logisch ook, want het hele land is natuurlijk begaan met het leven van de Oranje leeuwin! Zowel op het veld als achter de schermen trekt Daniƫlle moeiteloos onze aandacht. Maar ditmaal deed ze dat op wel een heel bijzondere manier. Niet alleen kreeg ze het flink te verduren op het veld, daarna verstelde ze fans met een bizar hoofddeksel. En daar moet je toch echt even twee keer naar kijken!

Daniƫlle van de Donk eindigt WK wedstrijd met rubberen muts

Als voetbalster is het bijna verplicht dat DaniĆ«lle van de Donk verrassende acties onderneemt op het speelveld. Je moet natuurlijk niet te voorspellen zijn, toch? Maar tijdens de recente WK wedstrijd koos DaniĆ«lle voor een lichtelijk bijzondere manier. Al was er weinig vrijwilligs aan, helaas. De knappe topsporter kreeg het namelijk flink te verduren op het veld en pauzeerde de wedstrijd met een bloedende hoofdwond. Tot de grote shock van al haar fans, natuurlijk. Gelukkig had DaniĆ«lle zelf niet zo’n last van het ongeluk, vertelde ze later in een interview. Nee, haar horror had een hele andere focus. Het medisch team verplichtte haar namelijk een rubberen badmuts te dragen! En daar was de sportieve schoonheid toch echt niet blij mee. Fans waren echter door het dolle dat DaniĆ«lle gewoon rustig doorging in de wedstrijd. En aan het resultaat van de wedstrijd te merken heeft de wond weinig gevolgen gehad.

Daniƫlle van de Donk onthult grote onzekerheid tijdens interview

Al heeft het volgens DaniĆ«lle van de Donk wel flink haar ego gedeukt! De beeldschone voetbalster gaf namelijk kort na de wedstrijd toe enorm nerveus te zijn over de interviews. En daar keken fans ook flink van op. De charmante DaniĆ«lle, angstig over een interview? Gelukkig vertelde DaniĆ«lle wel snel dat het niets permanents was. Het lag namelijk allemaal aan de grote zwarte badmuts. “Is dit de laatste, waar ik belachelijk word gemaakt?”, grapte ze in een interview met ESPN. Als het aan ons ligt kan DaniĆ«lle al die onzekerheden overboord gooien. De bloedhete topsporter droeg de badmuts namelijk prima. Haar schoonheid is niet verborgen te houden! Natuurlijk moet je wel even opkijken van het bizarre hoofddeksel, maar DaniĆ«lle uitlachen? Dat nooit niet!

Switcht Daniƫlle van de Donk naar waterpolo?

Fans van voetbalster DaniĆ«lle van de Donk kregen het nog meer te verduren tijdens haar interview. Zo voelde je bijna het publiek z’n adem inhouden na deze gedurfde uitspraak. DaniĆ«lle grapt namelijk of het Nederlandse waterpolo-team nog iemand nodig had! Een paar duizend kilometer verderop wisten de Oranje waterpolosters namelijk de ifnale van het WK te behalen. En met deze bijzondere muts had DaniĆ«lle er zo bij kunnen aansluiten! “Nog iemand nodig? Want jullie zitten in de finale!”, zei ze lachend. “Ik kan alleen niet zo goed zwemmen, denk ik.” Gelukkig ook maar, want DaniĆ«lle willen we echt niet missen op het speelveld! DaniĆ«lle in piepkleine voetbalpakjes lopen wij toch echt flink warm van. Om van haar voetbaltalent nog maar niet te spreken! Gelukkig is DaniĆ«lle ook vastbesloten om bij de Oranje voetbalsters te blijven. Daar kunnen we vast en zeker nog lang van haar genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!