Foto: Voetbalster Daniëlle van de Donk geniet van sappige lekkernij tijdens vakantie met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe voetbalster Daniëlle van de Donk heeft een sappig nieuw plaatje online gezet en mensen genieten daar nu intens van.

Daniëlle van de Donk is even intens aan het genieten

De knappe blondine is eventjes intens aan het genieten van haar welverdiende vakantie. De knappe voetbalster heeft namelijk even een tripje ertussenuit genomen om bij te komen van het WK Voetbal. Dat heeft de aantrekkelijke dame dan ook wel verdiend. Ze ligt heerlijk op het strand en draagt daarbij natuurlijk een bijzonder goed zwempakje. De knappe blondine weet met haar aantrekkelijke lijf veel van haar volgers te betoveren. Nu helpt het dat ze heel verleidelijk van een sappige lekkernij geniet. Dat maakt de foto toch wel even iets bijzonderder.

Lees ook: Video: Voetbalster Daniëlle van de Donk speelde WK met rubbertje op haar hoofd

De prachtige pakjes van Daniëlle van de Donk

Natuurlijk is de foto met de meloen al erg fijn om naar te kijken, ook al zie je Daniëlle haar meloenen niet terug op de foto. Maar de rest van de post staat ook nog eens vol met allemaal heerlijke kiekjes van de knappe voetbalster. En dat is natuurlijk ook even genieten geblazen. De prachtige blondine weet met haar geweldige uiterlijk iedereen weer volledig te betoveren. En dat zorgt ervoor dat de fans van Daniëlle allemaal mooie complimentjes onder de foto’s zetten. Ze hopen natuurlijk dat de aantrekkelijke blondine het naar haar zin heeft op vakantie. De blondine zal ook wel even wegblijven, want er staat voorlopig niks bijzonders gepland tot het nieuwe seizoen weer van start gaat. Dat is ergens ook wel fijn, want dan heeft Daniëlle volledig de tijd om zich te storten op het maken van leuke foto’s.

Daniëlle van de Donk weet flink af te leiden met mooie rondingen

Als he Daniëlle voorbij ziet komen op je tijdlijn, dan kan je het simpelweg niet helpen om eventjes te kijken naar de mooie dame. Dat hoort er nou eenmaal bij. De aantrekkelijke blondine weet altijd de meest verleidelijke kiekjes online te zetten. Dat doet ze door haar mooie rondingen goed in beeld te brengen. En dat is zo intens genieten voor haar fans, dat wanneer ze een foto voorbij zien komen, ze hem gewoon niet kunnen negeren. Daniëlle zorgt er met haar verleidelijke plaatjes dus voor dat haar volgers altijd wel wat te genieten hebben op een dag. En dat is natuurlijk wel erg fijn.

Het lichaam van Daniëlle van de Donk mag zeker vaker vertoond worden

De knappe blondine heeft zo’n knap lichaam, dat wil je natuurlijk nog veel vaker zien. De aantrekkelijke blondine mag dus absoluut vaker haar meest verleidelijke pakjes uit de kast halen voor dit soort bijzondere praktijken. De prachtige foto’s van Daniëlle zijn zo mooi dat iedereen daarvoor waardering heeft. Er zijn dan ook bijna geen mensen te vinden die niet een goed woordje over hebben voor Daniëlle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?