Video: Patricia Paay gaat ‘all the way’ met model tijdens ordinaire schildercursus in Chateau Meiland VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: SBS6

Tijdens haar verblijf bij de Meilandjes wordt Patricia Paay meegenomen naar een wel heel spannende activiteit. Maar de zangeres gaat er helemaal voor!

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland VIPS is Patricia Paay uitgenodigd om een avondje bij de familie Meiland te overnachten. In het programma worden elke aflevering twee bekende Nederlanders uitgenodigd om in de watten gelegd te worden door de Meilandjes. Ondanks dat 75-jarige zangeres inmiddels twee nieuwe heupen heeft, is er niet veel tijd om stil te zitten! Patricia wordt namelijk gelijk meegenomen door Martien en Maxime om een schildercursus op het strand te volgen.

Familie Meiland

Kledingstukken van model verdwijnen snel de hoek in

De Meilandjes en Patricia Paay maken kennis met model Tim. Al voor de schildersessie begint trekt het model zijn shirt uit. Voor Patricia is dat nog lang niet genoeg. ”Ik heb nog wel meer nodig om inspiratie te krijgen hoor. Ik ben wel wat gewend!”, zegt Patricia dan. En daarom verdwijnen ook de andere kledingstukken van het lijf van het model! Al snel zit het model klaar om te poseren met enkel een ananas om zich te bedekken. Maar ook de ananas verdwijnt soms even voor de edele delen van het model. Waar Martien en Maxime zich duidelijk ongemakkelijk voelen, lijkt het voor Patricia de normaalste zaak van de wereld.

Patricia heeft zelf natuurlijk ook wel wat ervaring als model. Zo vertelt ze tijdens de autorit over haar publicaties in de playboy. ‘vier posters, drie covers en een aantal reportages’, somt de zangeres op. Ze heeft waarschijnlijk bij duizenden mensen op de kamer gehangen en daar heeft Patricia flink mee verdient. ‘Leuk hé, dat ze me voor m’n achterwerk betalen’, vind Patricia.

Patricia Paay

Bekijk zelf de schilderkunsten van Patricia Paay

Wil je zelf de schilderkunsten van Patricia Paay bewonderen? Klik dan hier om de video te bekijken. Als je nog meer wil zien van Patricia Paay, ga dan naar haar Instagram pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!