Video: Christina Curry laat zich meppen met volle mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Christina Curry doet mee aan een nieuwe Tiktok-hype. Ze neemt een slok drinken en laat zich beurs meppen met een tortilla. 

Je leest het goed. Het internet is raar en heeft zojuist zijn nieuste hype uitgevonden. Christina Curry en haar vriend doen er in ieder geval vrolijk aan mee. D nieuwe tiktok-rage is om met een slok drinken in je mond elkaar om de beurt te meppen met een tortilla. pijn lijden of elkaar onder sproeien van het lachen zijn vaak de gevolgen. Het klinkt te stompzinnig voor woorden, maar tegelijkertijd ook wel weer heel grappig. Hoe het Christina verging zie je heironder. Maar lees daarna nog even verder, want het is niet de eerste internet-hype waar Christina op meelift.

Lees ook: Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina drinkt Sprite tot ze er flink van moet boeren

Het was niet de eerste keer dat Christina en haar vriend mee deden met een internet sensatie. Ze hadden ook al een keer een video opgenomen waarbij ze beide een hele fles Sprite achterover proberen te drinken om de grootst mogelijke boeren te laten. En dat ging ook al op een hele charmante manier. Gelukkig is dat gefilmd en op de Instagram account van hun band gezet. Zo kan je nog lekker nagenieten van de taferelen van Christina en haar vriend. Een kleine waarschuwing vooraf, niet iedereen kan goed tegen boerende mensen. Maar als je er tegen kan is de video absoluut het kijken waard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trie$t (@triest.mp3)

Waarom heeft Christina zo’n fascinatie met Fristi?

In haar nieuwste Instagram story en op haar foto’s geven Christina en haar vriend buitengewoon veel aandacht aan het drankje Fristi. Maar waarom eigenlijk? Nou, het koppel maakt samen muziek onder de naam Trie$t en daarmee maken ze alternatieve en soms gekke nummers. Hun volgende single heet dan ook Fristi. Eerder vroegen ze al mensen filmpjes in te sturen over Fristi en deelden ze foto’s van zichzelf met het roze drankje. Vanaf volgende week is hun nieuwe nummer ook daadwerkelijk te luisteren en kan je genieten van de videoclip. Dus tot dan is het nog even wachten en genieten van de foute video’s die het stel online zet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trie$t (@triest.mp3)

Christina Curry heeft belangrijke boodschap voor Nederlandse mannen

Eerder dit jaar kwamen Christina en haar vriend al met een nummer en daarin heeft de kersverse zangeres een belangrijke boodschap voor de mannen van Nederland. Daarin verkondigt ze namelijk vrolijk dat echte mannen gewoon derriere eten. En dat doet ze op een wel heel muzikale manier. De tekst van het nummer zegt eigenlijk al genoeg, maar de clip die erbij zit is heerlijk abstract en bizar. Een goede portie internet gekheid om je week even wat vreemder te maken. Christina Curry lijkt ten opzichte van een paar jaar geleden een stuk gelukkiger, maar met dat geluk komt ook een nieuwe passie. En dat is heerlijk aparte en vreemde muziek maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..