Foto: Katja Schuurman maakt modeblunder in blauw Pino-pak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is meestal heel erg modebewust bezig, maar haar laatste modeflater doet haar lijken op Pino uit Sesamstraat

Hoewel de meeste kleding die Katja aantrekt toch wel echt heel erg mooi is en haar prachtige lijf nog even extra accentueert, zit er ook wel eens een gigantische blunder tussen. Dat blijkt maar weer aan het Pino-ak wat ze uit de kast heeft getrokken voor deze fotoshoot. Wie bedacht heeft dat deze jurk een goed idee zou zijn, die moeten ze maar gelijk een andere baan laten zoeken. Je kan nauwelijks zien namelijk dat het om Katja gaat.

Lees ook: Katja Schuurman deelt broekloze foto van gladde benen
Katja in Pino-pak maakt verassende video

Met haar schoentjes door het zand, een beetje ronddraaien in haar tent van een jurk. De video wordt zo wel een opvallende. Maar of het precies de bedoeling was dat is natuurlijk maar de vraag. Voor een schoenenmerk, wordt de aandacht wel flink gevestigd op de absurde jurk van Katja. Misschien moeten ze de volgende keer toch voor wat subtiels gaan?

Zoals de foto laat zien verhult deze jurk wel heel veel van Katja

Daarbij zie je op de foto bijna niet eens meer dat het om Katja Schuurman gaat. Die gaat namelijk schuil achter zoveel lagen stof dat je niets meer van de knappe actrice kan zien. En dat is natuurlijk doodzonde, want je wilt juist meer zien van de prachtige vrouw in kwestie. Meer Katja, daar wordt iedereen beter van.
Katja Schuurman is gek op blauw

Katja is dan wel weer zelf helemaal weg van de jurk. Maar dat komt voornamelijk, omdat hij in een van haar favoriete kleuren gemaakt is. Katja is dol op de kleur blauw. Dat kan je wel zien aan haar kleding, ze draagt namelijk best regelmatig een blauw kledingstuk. En de kleur staat haar eigenlijk altijd fantastisch.

Kijk maar naar deze foto van Katja haar blauwe jurkje

Neem bijvoorbeeld deze blauwe jurk van Katja. Die staat haar absoluut geweldig. Je ziet genoeg van het knappe van de actrice om helemaal ingepakt te worden door haar. Daarnaast is de kleur en het motief erg vrolijk, waardoor je gelijk een beter humeur krijgt. Zo kan een blauw jurkje dus ook.
Katja straalt in blauw

Of het nu een jurkje, een broekpak of een sweater is, Katja ziet er eigenlijk altijd wel goed uit in blauw. Als ze een blauw kledingstuk draagt, dan begint ze spontaan te stralen. En dat zie je aan alles. Misschien moet Katja voortaan alleen blauw dragen.

Ook op het platteland draagt Katja Schuurman blauwe kleding

Zelfs buiten op het platteland, waar kleding gemakkelijk vies kan worden, kiest Katja ervoor om een prachtig blauw jurkje aan te trekken in plaats van haar oude kleren. Ze ziet er liever op haar best uit. En als het jurkje vies wordt? Nou, dat is een mooi excuus om meer mooie blauwe kleding te kopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.