TikTok Tuesday: Filmpjes van Amy Vol (OG3NE), J-Lo en Dee van der Zeeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben weer een aantal fijne TikTok-filmpjes voor je in petto! Dee van der Zeeuw gaat kopje onder, Amy Vol showt haar modellentrekjes en J-Lo… is J-Lo!

Amy Vol (OG3NE)

Amy Vol van OG3NE laat op TikTok een handig truukje zien voor mensen die altijd met ’n mal gezicht op de foto staan. Geforceerde glimlach, wenkbrauwen omhoog, stop met glimlachen en hou dat gezicht vast. Aanschouw: Amy’s modellengezicht!

@amyog3ne♬ origineel geluid – Amyog3neofficial

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw laat het onderzeese leven op Bonaire zien. Daar vind je niet alleen schattige schildpadjes, maar ook een mooie blonde dame met een snorkel op haar gezicht!

@deevander.zeeuwUndersea Bonaire 🇧🇶 ##snorkling ##bonaire ##turtle ##travel♬ origineel geluid – dee

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez geeft een behind the scenes-kijkje in een fotoshoot. De ervaren diva hoeft natuurlijk nauwelijks moeite te doen om goed voor de dag te komen tussen de lakens. Wat een vrouw!

@jlo##JLoJenniferLopez ##MyDSW♬ Panini – Lil Nas X

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten