Sylvie Meis weer aan de man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis bikini

Kleine diva heeft vlak voor jaarwisseling toch weer de liefde gevonden…

Het was een roerig jaar voor Sylvie Meis, maar de kleine diva heeft na haar laatste relatiebreuk, en een ongetwijfeld wilde vrijgezellenperiode, vlak voor de jaarwisseling tóch weer de liefde gevonden! Vorige maand gingen er al geruchten dat Sylvie met ene Bart Willemse aan het daten was, en sinds we vandaag met deze foto’s geconfronteerd werden weten we het helemaal zeker! Eigenlijk is er weinig veranderd: Sylvie loopt nog steeds met haar heerlijke bikinibody over het strand, alleen is er nu af en toe een kerel bij. Wil je Sylvie écht helemaal voor jezelf? Niet klikken dan!

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten