Selena en Jennifer maken werk van goede voornemens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Lopez Selena Gomez goede voornemens

De twee zangeressen duiken meteen met strakke broek de sportschool in!

“In 2019 ga ik elke week naar de sportschool”. Hoor je het jezelf nog zeggen? Werkelijk iedereen belooft als onderdeel van ‘goede voornemens’ fit te worden in het nieuwe jaar, maar vaak komt daar weinig van. Jennifer Lopez en Selena Gomez gaan daarentegen wél meteen aan de slag! Niet dat de twee zangeressen het echt nodig hebben hoor – ze zien er beiden al behoorlijk fit uit! Toch hopen we dat deze kiekjes inspirerend werken. Naar de strakke yogabroeken van Jennifer en Selena kijken is voor ons al een behoorlijke warming-up namelijk!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten