Songfestival-inzending Roemenië lijkt net Barbiepop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat het Songfestival dankzij Corona-dreiging op losse schroeven staat, blijven de kandidaten rustig binnendruppelen. De echte pareltjes willen we je natuurlijk niet onthouden. Zeker niet als er, zoals bij Roemenië het geval is, een opvallende act naar Rotterdam gestuurd gaat worden.

Terwijl de Nederlands getinte deelnemers met bosjes afvallen, schakel je net zo gemakkelijk over naar interessante ‘buitenlandse’ inzendingen. Jou maakt het waarschijnlijk toch niet uit of Roxen, de zangeres die namens Roemenië naar het liedjesfestijn gestuurd wordt, Nederlands bloed heeft of niet.

Lees meer: Zo maken we het Songfestival Corona-proof

Barbiepop

Kijk je naar Roxen, dan springen een aantal zaken in het oog. Eerst valt die fonkelende ijzerwinkel in haar mond op. Daarna check je die glittertjes op haar gezicht en hoor je misschien ook welke klanken er uit haar keel komen. Vervolgens zoomt de camera uit, waardoor haar bovenlichaam in beeld komt. En daar kun je niet omheen. Niet per se vanwege de omvang, maar doordat er iets lijkt te ontbreken.

Dankzij haar jurk, modelletje ‘afgezakt, maar dat hoort zo’, lijkt ze net een barbiepop zonder bovenstukje: vleeskleurig en helemaal gladgestreken. Wegkijken kan niet. Een ouderwets goed getimede ram op de pauzeknop onthult de niet-zo-ontklede waarheid: stickertjes. Natuurlijk. Als ze deze jurk meeneemt naar Rotterdam gaat ze sowieso het gesprek van de week worden. Geen wonder dat Roxen alvast getipt wordt als mogelijke Songfestival-winnares.

Alcohol you

Dankzij haar voorkomen zou je bijna vergeten dat er ook nog een song aan haar performance vast zit. ‘Alcohol You’ heet de uitverkoren inzending van Roemenië. Voor je het vraagt, aangezien zo’n beugel soms een vertekend beeld geeft: ja, Roxen is oud genoeg om alcohol te mogen drinken.

De titel van het liedje lijkt op het eerste gezicht een typisch gevalletje oostblok-Engels. Toch zit er meer achter. Zeg ‘Alcohol you’ namelijk een aantal keer snel achter elkaar, en je ‘ontdekt’ Roxens woordgrapje. Het is een nummertje dat gaat over het in beschonken toestand bellen van je ex. Kan het herkenbaarder?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROXEN (@isroxen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROXEN (@isroxen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROXEN (@isroxen) op

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten