Mooie Easter Girls

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor Pasen! Dat betekent vrouwen met schattige oortjes op hun hoofd: ze doen hun best doen om er fantastisch uit zien en zelf een hele andere draai geven aan deze traditie. Heb jij ook geen zin in de saaie paasontbijtjes en zie jij veel liever andere lekkernijen, scroll dan vooral even door!

Ook deze beauty gebruikt graag de handige snapchat filters; als je bijzonder lief tegen haar bent, laat ze vast nog veel meer zien!

Zit jij met Pasen wellicht helemaal allen, dan zijn er, net als vakanties, ook evenementen waar je aan mee kunt doen. Uitdagende spelletjes zijn altijd leuk, wij gaan dan ook een gokje wagen!

En jij? Heb jij je special Easter girl al gevonden?

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten