Schaatsster Antoinette de Jong deelt innige foto met knappe ploeggenote Evelien Vijn (21)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Antoinette de Jong heeft met haar ploeggenote Evelien Vijn even een mooie foto gemaakt en dat ziet er toch een partij leuk uit.

De mooie schaatsster heeft laatst weer een heerlijke wedstrijd gereden. Maar het meest mooie moment kwam eigenlijk nog na de wedstrijd. Antoinette had namelijk even de tijd voor zichzelf en besloot om samen met ploeggenote Evelien Vijn even leuk te doen. Kijk maar naar de mooie foto die ze samen wisten te maken. Daar staan beide dames natuurlijk ontzettend goed op. De mooie schaatsster heeft alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat ze weer bijzonder goed uit komt op de foto. En dat is zeker wel geslaagd. Met haar strakke schaatspakje weet ze ook weer duidelijk de aandacht van haar volgers flink te trekken. En dat vinden zij helemaal niet zo erg. Want kijken naar het mooie van Antoinette is natuurlijk geen straf. Dat doen een hoop mensen met liefde. Dat vinden ze alleen maar leuk om te zien. Kijk maar naar de reeks aan lieve comments die Antoinette op de foto heeft gehad. Haar fans zijn heel erg tevreden met de mooie plaatjes.

Antoinette de Jong laat haar mooie lach zien

De schaatsster met de rode haartjes laat zich even van haar beste kant zien. En dat betekent natuurlijk dat ze zich even open draait naar de camera en een grote lach opzet. Dat ziet er nog eens vrolijk uit. Antoinette heeft het duidelijk naar haar zin tijdens het maken van de mooie foto. Dat merk je meteen. De leuke schaatsster heeft een ontzettend leuk kiekjes weten te maken waar haar volgers nog zeker lang niet over uitgepraat raken. Dat doen ze sowieso nooit over Antoinette, maar deze keer zal het helemaal feest zijn. De leuke schaatsster mag wel vaker van dit soort vrolijke foto’s maken.

Antoinette de Jong laat goed gevulde achterkant zien

Soms maakt Antoinette ook foto’s waar je nog meer van haar mooie kanten kan zien. Neem nou het plaatje hierboven, waarbij Antoinette een beetje weggedraaid is van de camera, waardoor ze je groet met haar mooie achterkant. Dat lijkt op het eerste gezicht natuurlijk niet wat je wil, tot de mooie vormen van Antoinette bijna onderin het beeld je op beginnen te vallen. De mooie schaatsster laat maar weer eens goed zien waarom ze al die oefeningen doet. Zo houdt ze deze mooie vormen op zijn best. En daar hoor je niemand over klagen.

Evelien Vijn ziet er ook beeldschoon uit op mooie foto

Niet alleen Antoinette, maar ook haar ploeggenote Evelien Vijn, ziet er natuurlijk geweldig uit op het mooie plaatje. En dat is niet zo gek, want in die strakke schaatspakjes zien eigenlijk alle vrouwen er geweldig uit. Wie ooit bedacht heeft dat er geschaatst moet worden in dit soort kostuums verdient natuurlijk ook gewoon een medaille. De dames staan uiterst goed op de foto en dat is voor hun volgers natuurlijk genieten geblazen. Die vinden het heerlijk om naar deze foto’s te kijken van de schaatssters.

Meer zien van Antoinette de Jong kan op Instagram

Als je nou nog veel meer wil zien van Antoinette de Jong, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.