Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane de gehele voetbalclub Ajax.

Tannane hoopt op Ajax: ‘Dan laat ik hem tatoeëren’

Tannane vertelde na afloop van de wedstrijd dat hij hoopt om tegen Ajax te mogen spelen in de bekerfinale van de KNVB Beker. Zo zei hij: ‘hoe mooi is om het te winnen tegen je eigen stadgenoten? Dan kom ik heel stoer met de beker naar Amsterdam.’ De nummer 14 van Vitesse zei zelfs nog dat hij de KNVB beker zou laten tatoeëren als ze winnen. Tannane kwam hier echter later al snel weer op terug ‘Nee, ik doe niet aan tatoeages’. Zal Vitesse Ajax treffen in de finale van de KNVB Beker? We gaan het zien!

Bekijk hieronder de winnende goal van Oussama Tannane.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!