Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane de gehele voetbalclub Ajax.

Tannane hoopt op Ajax: ‘Dan laat ik hem tatoeëren’

Tannane vertelde na afloop van de wedstrijd dat hij hoopt om tegen Ajax te mogen spelen in de bekerfinale van de KNVB Beker. Zo zei hij: ‘hoe mooi is om het te winnen tegen je eigen stadgenoten? Dan kom ik heel stoer met de beker naar Amsterdam.’ De nummer 14 van Vitesse zei zelfs nog dat hij de KNVB beker zou laten tatoeëren als ze winnen. Tannane kwam hier echter later al snel weer op terug ‘Nee, ik doe niet aan tatoeages’. Zal Vitesse Ajax treffen in de finale van de KNVB Beker? We gaan het zien!

Bekijk hieronder de winnende goal van Oussama Tannane.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!