Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane de gehele voetbalclub Ajax.

Tannane hoopt op Ajax: ‘Dan laat ik hem tatoeëren’

Tannane vertelde na afloop van de wedstrijd dat hij hoopt om tegen Ajax te mogen spelen in de bekerfinale van de KNVB Beker. Zo zei hij: ‘hoe mooi is om het te winnen tegen je eigen stadgenoten? Dan kom ik heel stoer met de beker naar Amsterdam.’ De nummer 14 van Vitesse zei zelfs nog dat hij de KNVB beker zou laten tatoeëren als ze winnen. Tannane kwam hier echter later al snel weer op terug ‘Nee, ik doe niet aan tatoeages’. Zal Vitesse Ajax treffen in de finale van de KNVB Beker? We gaan het zien!

Bekijk hieronder de winnende goal van Oussama Tannane.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!