Mokkels.nl heet nu Mannenzaken.nl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mooie vrouwen zijn een Mannenzaak bij uitstek. Maar wij mannen hebben het in de kroeg, kantine of bij de waterkoeler écht niet alleen over onze favoriete mokkels. Er gebeurt meer in zo’n mannenbrein dan men denkt! Zo zijn sport en entertainment geen onbekende terreinen voor ons, en durven we op z’n tijd ook serieuze thema’s op een luchtige manier te tackelen. Zolang het maar niet té serieus wordt.

Mannenzaken

Mokkels.nl werd opgericht om je te voorzien in die eerste, altijd relevante oer-interesse. Ons blog, maar natuurlijk ook het forum zijn voor velen nog altijd een onmisbare bron van vrouwelijk schoon. Daar verandert heel weinig aan. Je account en alle foruminhoud blijft gewoon intact. Er staat wel een andere naam boven. Mannenzaken.nl. Geen paniek: de mokkels gaan nergens heen! Mannenzaak nummer één, vrouwelijk schoon, staat nog steeds centraal. Daarnaast vermaken we je met nóg meer zaken. Naast de vertrouwde nieuwtjes en info over (nog niet zo) bekende vrouwen, nemen we je mee langs de sportvelden, zappen we mee tijdens een avondje tv en bespreken we de meest opvallende nieuwtjes uit entertainmentland met je. Meer kijk- en leesvoer dus. Win-win!

Het échte werk

Nu we officieel ‘over’ zijn naar Mannenzaken gaan we natuurlijk niet op onze lauweren rusten. Nu begint de pret pas echt. We gaan werkelijk alles uit de kast trekken om jou van de lekkerste, grappigste en meest interessante Mannenzaken te voorzien. Daarover later meer. We houden je op de hoogte!

Op- of aanmerkingen? Die kan je hier kwijt.

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!