Mokkels.nl heet nu Mannenzaken.nl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mooie vrouwen zijn een Mannenzaak bij uitstek. Maar wij mannen hebben het in de kroeg, kantine of bij de waterkoeler écht niet alleen over onze favoriete mokkels. Er gebeurt meer in zo’n mannenbrein dan men denkt! Zo zijn sport en entertainment geen onbekende terreinen voor ons, en durven we op z’n tijd ook serieuze thema’s op een luchtige manier te tackelen. Zolang het maar niet té serieus wordt.

Mannenzaken

Mokkels.nl werd opgericht om je te voorzien in die eerste, altijd relevante oer-interesse. Ons blog, maar natuurlijk ook het forum zijn voor velen nog altijd een onmisbare bron van vrouwelijk schoon. Daar verandert heel weinig aan. Je account en alle foruminhoud blijft gewoon intact. Er staat wel een andere naam boven. Mannenzaken.nl. Geen paniek: de mokkels gaan nergens heen! Mannenzaak nummer één, vrouwelijk schoon, staat nog steeds centraal. Daarnaast vermaken we je met nóg meer zaken. Naast de vertrouwde nieuwtjes en info over (nog niet zo) bekende vrouwen, nemen we je mee langs de sportvelden, zappen we mee tijdens een avondje tv en bespreken we de meest opvallende nieuwtjes uit entertainmentland met je. Meer kijk- en leesvoer dus. Win-win!

Het échte werk

Nu we officieel ‘over’ zijn naar Mannenzaken gaan we natuurlijk niet op onze lauweren rusten. Nu begint de pret pas echt. We gaan werkelijk alles uit de kast trekken om jou van de lekkerste, grappigste en meest interessante Mannenzaken te voorzien. Daarover later meer. We houden je op de hoogte!

Op- of aanmerkingen? Die kan je hier kwijt.

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten