Mokkels.nl heet nu Mannenzaken.nl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mooie vrouwen zijn een Mannenzaak bij uitstek. Maar wij mannen hebben het in de kroeg, kantine of bij de waterkoeler écht niet alleen over onze favoriete mokkels. Er gebeurt meer in zo’n mannenbrein dan men denkt! Zo zijn sport en entertainment geen onbekende terreinen voor ons, en durven we op z’n tijd ook serieuze thema’s op een luchtige manier te tackelen. Zolang het maar niet té serieus wordt.

Mannenzaken

Mokkels.nl werd opgericht om je te voorzien in die eerste, altijd relevante oer-interesse. Ons blog, maar natuurlijk ook het forum zijn voor velen nog altijd een onmisbare bron van vrouwelijk schoon. Daar verandert heel weinig aan. Je account en alle foruminhoud blijft gewoon intact. Er staat wel een andere naam boven. Mannenzaken.nl. Geen paniek: de mokkels gaan nergens heen! Mannenzaak nummer één, vrouwelijk schoon, staat nog steeds centraal. Daarnaast vermaken we je met nóg meer zaken. Naast de vertrouwde nieuwtjes en info over (nog niet zo) bekende vrouwen, nemen we je mee langs de sportvelden, zappen we mee tijdens een avondje tv en bespreken we de meest opvallende nieuwtjes uit entertainmentland met je. Meer kijk- en leesvoer dus. Win-win!

Het échte werk

Nu we officieel ‘over’ zijn naar Mannenzaken gaan we natuurlijk niet op onze lauweren rusten. Nu begint de pret pas echt. We gaan werkelijk alles uit de kast trekken om jou van de lekkerste, grappigste en meest interessante Mannenzaken te voorzien. Daarover later meer. We houden je op de hoogte!

Op- of aanmerkingen? Die kan je hier kwijt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...