Mannenzaken Update: forum verbeterd, aantal aanpassingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na kort technisch oponthoud draaien we weer op volle toeren!

Wie de afgelopen week veel op het Mannenzaken Forum zat, heeft misschien gemerkt dat er soms een error-pagina tevoorschijn kwam, vooral voor ingelogde gebruikers. Dit issue is inmiddels gefixt. Mocht je toch nog te maken krijgen met foutmeldingen: verwijder dan even de cookies in je browser.

We hebben tegelijkertijd nog meer onderhoud gepleegd op het forum. Zo hebben we het filter voor afbeeldingen vernieuwd. Deze versie is accurater, waardoor we ‘m minder streng in hoeven te stellen. Resultaat: er worden nu nóg minder onschuldige foto’s onterecht afgeschermd. Alle foto’s vanaf half 2019 zijn opnieuw beoordeeld. Kleine bijkomende zaak: advertenties zijn nog steeds erg belangrijk voor de instandhouding van de website. We zijn er achter gekomen dat sommige gebruikers-avatars, net als foto’s, soms voor problemen zorgen in de advertentieweergave op pagina’s. Helaas is er geen automatische avatar-detectie die de problematische plaatjes eruit pikt, dus hebben we besloten om de avatar-functie voor nu uit te schakelen.

In de tussentijd blijven we natuurlijk bezig. We willen nog op veel vlakken verbeteren. Er zitten een aantal mooie nieuwe ideeën in de pijplijn die het forum uiteindelijk nóg gebruiksvriendelijker en minder streng zullen maken. We houden je op de hoogte!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten