Mannenzaken Update: forum verbeterd, aantal aanpassingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na kort technisch oponthoud draaien we weer op volle toeren!

Wie de afgelopen week veel op het Mannenzaken Forum zat, heeft misschien gemerkt dat er soms een error-pagina tevoorschijn kwam, vooral voor ingelogde gebruikers. Dit issue is inmiddels gefixt. Mocht je toch nog te maken krijgen met foutmeldingen: verwijder dan even de cookies in je browser.

We hebben tegelijkertijd nog meer onderhoud gepleegd op het forum. Zo hebben we het filter voor afbeeldingen vernieuwd. Deze versie is accurater, waardoor we ‘m minder streng in hoeven te stellen. Resultaat: er worden nu nóg minder onschuldige foto’s onterecht afgeschermd. Alle foto’s vanaf half 2019 zijn opnieuw beoordeeld. Kleine bijkomende zaak: advertenties zijn nog steeds erg belangrijk voor de instandhouding van de website. We zijn er achter gekomen dat sommige gebruikers-avatars, net als foto’s, soms voor problemen zorgen in de advertentieweergave op pagina’s. Helaas is er geen automatische avatar-detectie die de problematische plaatjes eruit pikt, dus hebben we besloten om de avatar-functie voor nu uit te schakelen.

In de tussentijd blijven we natuurlijk bezig. We willen nog op veel vlakken verbeteren. Er zitten een aantal mooie nieuwe ideeën in de pijplijn die het forum uiteindelijk nóg gebruiksvriendelijker en minder streng zullen maken. We houden je op de hoogte!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...