Maradona: Voetbal, Verdovende middelen en… Vrouwen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Diego Armando Maradona is overleden. Ondanks dat hij slechts 60 geworden is, heeft de kleurrijke voetballer genoeg avonturen beleefd voor meer dan één mensenleven. Hij ‘veroverde’ namelijk veel meer trofeeën dan die wereldbeker alleen…

Voetbalicoon Diego Armando Maradona is niet meer. Ontzettend verdrietig nieuws, maar het is volgens veel ingewijden een wonder dat de markante Argentijn de 60 überhaupt gehaald heeft. Want wát heeft deze man geleefd! Hij genoot vooral van de drie V’s: voetbal, verdovende middelen en vrouwen. Welke dames heeft hij door de jaren heen versleten? Niemand weet het precies. Onderstaande selectie is een kleine greep uit de enorme groep dames die zich (eventjes) het meisje van ‘Pluisje’ mochten noemen. Bottom line: hij heeft het er aardig van genomen! Blond had duidelijk zijn voorkeur!

Lees ook: Maak kennis met de vriendinnen van F1-coureurs!

Rocio Oliva

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rocio! (@rocio_g_oliva)

Veronica Ojeda

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Ojeda (@veruojeda25)

Evi Anderson

Silvina Luna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LUNA (@silvinalunaoficial)

Beléb Francese

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door belufrancese (@belufrancese)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

Foto: Dit zijn de meest schandalige tennis-outfits ooit op Wimbledon

Wimbledon is het enige enige toernooi waar een dresscode geldt. Dat is voor de meeste tennissers geen probleem, maar deze vrouwen maakte het voor Britse begrippen wel héél bont met hun outfit!