Jutta Leerdam is ‘mooiste sportvrouw van het jaar’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jutta Leerdam mooiste sportvrouw

Schaatsen is niet haar enige talent…

Er werd gisteren tijdens het FHM500-gala echt niet slechts één vrouw in het zonnetje gezet. Ook werden er awards uitgereikt voor aparte categorieën. ‘Mooiste Sportvrouw’ bijvoorbeeld.

Jarenlang hadden we het qua sportmokkels alleen over ‘onze’ hockeyvrouwen. Tegenwoordig heersen de schaatsbabes over deze categorie! Suzanne Schulting won vorig jaar, dit jaar ging de eer naar Jutta Leerdam!

Deze blonde schaatsster zit vol met talent, maar kan ook altijd nog terugvallen op haar looks. Want man, wat is ze mooi! Ze werd dit jaar vijfde in het FHM500-klassement. Volgend jaar de ‘dubbelslag’?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!