Jutta Leerdam is ‘mooiste sportvrouw van het jaar’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jutta Leerdam mooiste sportvrouw

Schaatsen is niet haar enige talent…

Er werd gisteren tijdens het FHM500-gala echt niet slechts één vrouw in het zonnetje gezet. Ook werden er awards uitgereikt voor aparte categorieën. ‘Mooiste Sportvrouw’ bijvoorbeeld.

Jarenlang hadden we het qua sportmokkels alleen over ‘onze’ hockeyvrouwen. Tegenwoordig heersen de schaatsbabes over deze categorie! Suzanne Schulting won vorig jaar, dit jaar ging de eer naar Jutta Leerdam!

Deze blonde schaatsster zit vol met talent, maar kan ook altijd nog terugvallen op haar looks. Want man, wat is ze mooi! Ze werd dit jaar vijfde in het FHM500-klassement. Volgend jaar de ‘dubbelslag’?

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten