Foto: Zangeres Rikki Borgelt (Rondé) weet precies wat haar mannelijke volgers willen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Rikki Borgelt doet veel mensen verbazen met haar mooie stem, maar nog veel meer met haar perfecte uiterlijk.

Misschien heb je al van ze gehoord, of misschien zijn ze nog nieuw voor je, maar RONDÉ is bezig aan een opmars in de Nederlandse muziekscene. Deze band is steeds vaker te horen op de radio, en de zangeres van de band, Rikki Borgelt, is niet alleen een getalenteerde vocaliste maar ook een opvallende verschijning. Ze ziet er namelijk op elke foto echt weergaloos uit. Kijk maar even mee met de volgende plaatjes.

Zangeres Rikki Borgelt neemt deel aan Beste Zangers

Rikki Borgelt is een 32-jarige artieste die niet alleen opvalt door haar slanke verschijning en blonde lokken, maar vooral door haar indrukwekkende zangtalent. Haar stem is een genot om naar te luisteren, en het lijkt erop dat ze binnenkort deelneemt aan het populaire programma Beste Zangers, waar Nederlandse artiesten elkaars nummers in hun eigen stijl vertolken. Dit biedt niet alleen een uniek kijkje in de muzikale vaardigheden van de artiesten, maar kan ook dienen als een springplank voor opkomende talenten zoals Rikki.

Het ontstaan van RONDÉ

In 2014 ontstaat RONDÉ als een schoolproject op de Herman Brood Academie. Samen met bandleden Armel Paap, Sharon Zarr, en Cas Oomen zet Rikki Borgelt de basis voor wat een succesvol muzikaal avontuur zal worden. Ze hebben momenteel al een aantal goede nummers op hun naam staan en touren een beetje door het land. Met  haar deelname aan Beste Zangers hoopt Rikki natuurlijk pas echt door te breken bij het grote publiek.

De Popronde en 3FM Serious Talent Award

RONDÉ zet snel stappen in hun carrière. In 2014 schrijven ze zich in voor de Popronde, tot hun verrassing worden ze geselecteerd. Met slechts één demo, ‘Run’, op zak staan ze in het voorprogramma van bekende artiesten. In oktober van datzelfde jaar worden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, en hun nummer ‘Run’ wordt een 3FM Megahit. De debuutplaat van RONDÉ wordt in het najaar van 2015 uitgebracht. Sinds dat moment is de band eigenlijk niet meer te stoppen. Met Rikki als onoverwinnelijke frontvrouw weten ze een goede indruk te maken.

Rikki Borgelt moet onder het mes

2015 was echter een kleine stop op de groei van de band. Rikki Borgelt moet namelijk onder het mes. Wat is er dan aan de hand? Ze moet een operatie aan haar stembanden ondergaan, wat tijdelijk haar optredens beïnvloedt. Maar na een korte periode van herstel pakt de band de draad snel weer op en de afgelopen jaren zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Hoewel een grote doorbraak nog uitblijft, zijn ze wel flink aan de weg aan het timmeren.

Verwacht meer moois van Rikki Borgelt de komende tijd

Met haar mogelijke deelname aan Beste Zangers in het vizier en allemaal plannen voor nieuwe muziek, wordt het waarschijnlijk een interessant jaar voor RONDÉ en voor Rikki Borgelt. De zangeres kan zich op gaan maken voor meer fans, meer populariteit en grotere optredens. Hopelijk is ze daar klaar voor, maar alles lijkt erop dat zij en haar band dat zeker aankunnen.

Meer zien van Rikki Borgelt? Kijk even op Instagram

Als je meer wil zien van deze bijzondere dame, dan moet je even op haar Instagram account kijken. Daar staan allemaal mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.