Foto: Pip Pellens laat zich volledig zonder kleding zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pip Pellens heeft een wel heel erg bijzonder beeld van zichzelf laten maken. Daarmee geeft ze eigenlijk alles wel weg. 

De bijzondere actrice heeft weer eens iets gedeeld op Instagram. In een post blikt ze terug op een aantal bijzondere momenten. En het meest bijzondere was wel dat Pip een beeldje van haar eigen vormen had laten maken. Dat is wel iets heel erg persoonlijks om te delen met haar fans. En Pip vond het uiteraard een bijzondere ervaring. Ze voelt zich wel iets closer nu met haar publiek, nadat ze het beeldje gedeeld heeft. De leuke actrice liet haar volgers meegenieten via haar Instagram kanaal. Als je het beeldje zelf even wilt bekijken, dan kan je het beste daar terecht.

Lees ook: Actrice Pip Pellens laat zich in haar zien voor fotoshoot

Pip Pellens is weer terug in de sportschool

Na haar zwangerschap was Pip eventjes iets minder gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Maar ze is er weer gespot. De actrice deelde een foto waarin ze weer naast alle apparaten te zien is. Ze is duidelijk bezig met het terugkrijgen van haar mooiste vorm. Pip ziet er natuurlijk altijd erg goed uit, maar trainen heeft nog nooit iemand iets verkeerds opgeleverd. En dus gaat Pip weer volle bak aan de slag om ervoor te zorgen dat ze straks de meest mooie kiekjes maakt voor haar fans. Die kunnen straks extra genieten van alle leuke foto’s die Pip voor hen in petto heeft.

Lees ook: Actrice Pip Pellens kleedt zich volledig uit voor mooie foto

Pip Pellens deelt nostalgische foto uit oude doos

De actrice was even door haar foto’s aan het gaan en kwam deze hele bijzondere plaat tegen. Zoals je kan zien is de foto al wel even oud, maar daardoor niet minder mooi. Pip heeft een erg leuk pakje aan en daardoor ziet ze er gelijk goed uit. Geen wonder dat de actrice even een foto van het scherm wilde maken. Haar volgers moesten hier natuurlijk van mee kunnen genieten. En dat deden ze ook zeker. De reacties onder de foto’s van Pip Pellens waren razend enthousiast. Daaraan kan je echt zien dat Pip nog steeds erg populair is. Haar fans vinden haar helemaal het einde.

Pip Pellens blijft leuke kiekjes delen met fans

Natuurlijk gaat Pip niet zomaar stoppen met het delen van al die mooie foto’s van zichzelf. Daar vindt de actrice het namelijk veel te leuk voor om te doen. Ze geniet ontzettend van alle leuke momenten die ze met haar fans kan delen. Natuurlijk deelt ze ook wel eens een wat meer prikkelend plaatje. Maar haar fans mogen natuurlijk ook wel eens wat hebben om van te kunnen genieten. Met haar leuke foto’s weet ze het haar fans wel erg naar de zin te maken. Pip Pellens zet vaak alles in om haar foto’s net even dat stukje extra te geven. Daarom zijn haar kiekjes altijd zo leuk om naar te kunnen kijken. Daar doet Pip namelijk echt wel een beetje haar best voor.

Meer zien van actrice Pip Pellens kan op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Pip Pellens, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie kiekjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?