Foto: Youtuber Marije Zuurveld draagt bijna niks op deze zonnige vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marije Zuurveld verrast haar volgers met hele hete zomerkiekjes. De blondine poseert uitgebreid in haar zwemoutfit.

Marije Zuurveld maakt volgers warm met vakantie foto’s

De knappe Marije Zuurveld heeft ook lekker zomervakantie en dat betekent dat ze van de ene plek naar de andere plek vliegt en gaat. Natuurlijk is een vakantie welverdiend voor Marije en mag ze even lekker genieten van het mooie weer. Marije Zuurveld haar volgers vinden dit uiteraard geen enkel probleem, want ze ziet er geweldige uit op haar mooie vakantiefoto’s. Op onderstaande twee foto’s is te zien dat Marije hard heeft gewerkt voor haar ‘summerbody’ dit jaar. Dat is soms best een uitdaging voor Marije met haar drukke leven als influencer. Zo staat Marije ook op veel feestjes en festivals als uitnodiging voor een merk of als promotie van het feestje. Het zou dus best kunnen dat Marije even keihard moest bijkomen van haar heftige leventje op vakantie. Al is het niet op onderstaande foto’s te zien of Marije een beetje moe is. De blondine straalt met haar lange lokken in een piepklein oranje zwempakje. Het ziet eruit alsof Marije al even in de zon heeft gelegen want rondom haar zijn de tanlines en het bruine kleurtje goed te zien.
Marije Zuurveld gaat los op de dansvloer

De altijd vrolijke Marije Zuurveld is dit jaar weer eens op vele festivals te vinden. De blondine vindt het duidelijk heel erg leuk om lekker te dansen en drinken op feestjes. Het is jammer dat Marije niet vaak foto’s deelt waarop ze ook daadwerkelijk dansend te zien is, maar dat komt wellicht nog wel. De foto’s laten in ieder geval al een beetje zien hoe Marije op deze feestjes staat. Op onderstaande beelden heeft Marije allerlei foto’s gemaakt met een polaroid camera of een filter gebruikt waardoor de foto’s allemaal hetzelfde sfeertje bevatten. Bij de fotoreeks op Marije haar Instagram schrijft ze dat al haar vrienden  modellen zijn. Zelf kan Marije er ook wat van, want ze staat goed op de beelden in haar stoere outfits. Op de eerste foto draagt Marije een gek petje met een grijs topje en een jeans. Daarover heeft de blondine haar vest geknoopt voor een coole look.
Marije Zuurveld geniet van Griekse uitzichten

Deze zomer is Marije Zuurveld met een vriendin naar het Griekse eiland genaamd Kreta afgereisd. Daar hebben de twee meiden een heerlijke vakantie gehad met mooie uitzichten en veelal lekker eten. Op onderstaande beelden is door een aantal plaatjes een overzicht te zien hoe de vakantie er een beetje aan toe ging. Marije heeft lekker Griekse pita’s met gyros gegeten, veel gelezen en in de zon gelegen. Toch loopt Marije op twee foto’s in een lange broek, wat betekent dat het niet elke dag heel warm is geweest. Dat zou de blondine nog wel eens jammer kunnen hebben gevonden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!