Foto: Voetbalster Daniƫlle van de Donk geniet van sappige lekkernij tijdens vakantie met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe voetbalster Daniƫlle van de Donk heeft een sappig nieuw plaatje online gezet en mensen genieten daar nu intens van.

Daniƫlle van de Donk is even intens aan het genieten

De knappe blondine is eventjes intens aan het genieten van haar welverdiende vakantie. De knappe voetbalster heeft namelijk even een tripje ertussenuit genomen om bij te komen van het WK Voetbal. Dat heeft de aantrekkelijke dame dan ook wel verdiend. Ze ligt heerlijk op het strand en draagt daarbij natuurlijk een bijzonder goed zwempakje. De knappe blondine weet met haar aantrekkelijke lijf veel van haar volgers te betoveren. Nu helpt het dat ze heel verleidelijk van een sappige lekkernij geniet. Dat maakt de foto toch wel even iets bijzonderder.

Lees ook: Video: Voetbalster Daniƫlle van de Donk speelde WK met rubbertje op haar hoofd
De prachtige pakjes van Daniƫlle van de Donk

Natuurlijk is de foto met de meloen al erg fijn om naar te kijken, ook al zie je DaniĆ«lle haar meloenen niet terug op de foto. Maar de rest van de post staat ook nog eens vol met allemaal heerlijke kiekjes van de knappe voetbalster. En dat is natuurlijk ook even genieten geblazen. De prachtige blondine weet met haar geweldige uiterlijk iedereen weer volledig te betoveren. En dat zorgt ervoor dat de fans van DaniĆ«lle allemaal mooie complimentjes onder de foto’s zetten. Ze hopen natuurlijk dat de aantrekkelijke blondine het naar haar zin heeft op vakantie. De blondine zal ook wel even wegblijven, want er staat voorlopig niks bijzonders gepland tot het nieuwe seizoen weer van start gaat. Dat is ergens ook wel fijn, want dan heeft DaniĆ«lle volledig de tijd om zich te storten op het maken van leuke foto’s.
Daniƫlle van de Donk weet flink af te leiden met mooie rondingen

Als he Daniƫlle voorbij ziet komen op je tijdlijn, dan kan je het simpelweg niet helpen om eventjes te kijken naar de mooie dame. Dat hoort er nou eenmaal bij. De aantrekkelijke blondine weet altijd de meest verleidelijke kiekjes online te zetten. Dat doet ze door haar mooie rondingen goed in beeld te brengen. En dat is zo intens genieten voor haar fans, dat wanneer ze een foto voorbij zien komen, ze hem gewoon niet kunnen negeren. Daniƫlle zorgt er met haar verleidelijke plaatjes dus voor dat haar volgers altijd wel wat te genieten hebben op een dag. En dat is natuurlijk wel erg fijn.

Het van Daniƫlle van de Donk mag zeker vaker vertoond worden

De knappe blondine heeft zo’n knap , dat wil je natuurlijk nog veel vaker zien. De aantrekkelijke blondine mag dus absoluut vaker haar meest verleidelijke pakjes uit de kast halen voor dit soort bijzondere praktijken. De prachtige foto’s van DaniĆ«lle zijn zo mooi dat iedereen daarvoor waardering heeft. Er zijn dan ook bijna geen mensen te vinden die niet een goed woordje over hebben voor DaniĆ«lle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.Ā 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.Ā 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.