Foto: Sylvie Meis gaat weer op mannenjacht, deelt foto waar niemand ‘nee’ tegen kan zeggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvie Meis is weer vrijgezel en laat menig mannenhart op hol slaan. Met dit soort foto’s kan geen enkele man nee zeggen…

Sylvie Meis betovert elke man met deze beelden

Sylvie Meis is sinds kort weer vrijgezel en dat betekent dus dat haar mannenjacht weer geopend is. Nu weet iedereen wat voor een bloedmooie verschijning Sylvie is en dat er maar weinig mensen zijn die daar anders over denken. De blondine zal dan ook de mannen voor het uitkiezen hebben. De kans dat Sylvie binnenkort een nieuwe relatie heeft is zeer aannemelijk als je het ons vraagt. Het is van Sylvie algemeen bekend dat zij eigenlijk altijd wel in een relatie zit en dat ze niet vaak lang zonder vriend zit. Wij snappen wel waarom! Onlangs deelde Sylvie weer beelden van haar vakantie in Dubai waar iedereen bij weg smelt. Ze deelde beelden van de zonsondergang waarbij ze in een kleurrijke bikini het zwembad uit komt lopen. Hier is goed te zien dat de knappe blondine in een perfecte shape verkeerd. De beelden zie je hier!

Lees ook: Yvonne Coldeweijer maakt nieuwe liefde Sylvie Meis met grond gelijk: ‘Sullige man’

Sylvie Meis werkt hard om in shape te blijven

Om goed in shape te blijven zit Sylvie Meis natuurlijk niet stil. Zo deelt Sylvie regelmatig beelden van haar workouts en geeft ze aan hoe belangrijk dit is voor haar. Hierbij geeft ze aan dat voor haar een gezond ook een gezonde mind betekent. Ze raad al haar volgers dan ook aan om hun leven met positiviteit en training te vullen. Op de manier kun je alles uit het leven halen en werk je aan jezelf om zo gezond mogelijk te zijn. En dat Sylvie het beste uit zichzelf gehaald heeft, kan je wel zien aan haar perfecte foto’s. Die geven alleen al aan hoe goed Sylvie Meis leeft momenteel.

Sylvie Meis deelt beelden van heerlijke avond in Dubai

Naast het harde werken is het ook belangrijk om te genieten. Dat weet Sylvie Meis dan natuurlijk als geen ander. Zo was ze onlangs op vakantie naar Dubai en dat wilde ze haar volgers ook zeker niet onthouden. Ze deelt beelden van een avond waarin ze een prachtige jurk aan heeft. Met dit soort prachtige plaatjes kan Sylvie toch niet lang vrijgezel blijven?

Lees ook: Wow: Sylvie Meis is strakker dan ooit op verleidelijke zwembadfoto

Sylvie Meis luidt het weekend in met heerlijke foto

Tijdens het weekend wil Sylvie Meis graag ontspannen en even niet meer aan haar werk denken. Dit doet ze dan ook graag door met vrienden en vriendinnen een drankje te doen en bruisende gesprekken te hebben. En de kiekjes daarvan deelt ze dan ook graag met haar volgers op Instagram. De foto die de knappe blondine erbij plaats is ook weer om je vingers bij af te likken. Aan de grote lach op haar gezicht te zien is dat Sylvie van dit moment aan het genieten was. Met dit soort plaatjes is het niet zo gek dat Sylvie zoveel lof krijgt van haar fans.

Meer van Sylvie Meis zie je op Instagram

Mocht je nu nog geen genoeg hebben van Sylvie Meis. Dan kun je nog meer heerlijke plaatjes bekijken op haar Instagram. Daar plaatst ze er namelijk genoeg. Bekijk hier de Instagram van Sylvie Meis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!