Foto: Ex-hockeyster Naomi van As deelt zeldzaam vakantiekiekje in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit bracht ze menig man aan het watertanden tijdens haar escapades op het hockeyveld. Die tijd heeft Naomi van As achter haar gelaten – dachten we. Totdat zij op Instagram deze zeldzaam foto plaatste!

Naomi van As weet nog steeds de aandacht te pakken

Je verwacht het eigenlijk niet van zo’n braaf ogende moeder, maar het is een verrassing die zeker welkom is. Onlangs deelde Naomi van As, de nog altijd smakelijk ogende ex-hockeyster, een vakantiekiekje tijdens haar tripje op Ibiza. Hier staat zij met nat haar en zwemkleding op, springend van een boot om haar levensvreugde met de wereld te delen. Je zou toch bijna lichtelijk jaloers worden op haar man, Sven Kramer. In 2018 stapten zij samen het sportieve huwelijksbootje in. Aanvankelijk liep het huwelijk wat stroef en waren er regelmatig ruzies, zo blijkt uit eerdere mediastukken. Anno 2023 komt dat echter een stuk minder aan de orde. Samen met hun twee kinderen, Dexx Bynt en Kate, lijken zij nu een sprookjeshuwelijk te ervaren. Zo te zien is er van Sven’s kant ook weinig te klagen als het aankomt op de wat spannendere zaken!

Naomi van As verkoopt sportkleding

Wat betreft marketing kent Naomi van As de fijne kneepjes van het vak wel. Zichzelf presenteren en promoten is niet het enige dat Naomi goed kan. Deze aantrekkelijke ex-hockeyster werkt nu bij House of Sports – een marketingbedrijf dat zich richt op de sportindustrie. Wij vermoeden dat er met regelmaat aan die hete hockeytijd wordt teruggedacht door haar mannelijke collega’s – en dat kan je ze niet kwalijk nemen. Want zeg nou zelf, van deze foto krijg je toch ook zin om er zelf eentje het goal in te pushen? Trouwens, over goals gesproken: samen met haar vriendin Ellen Hoog heeft zij een sportmerk opgezet genaamd Ellen & Naomi Sportswear. De twee lijken zich vooral te focussen op hippe, matchende kleding voor moeder & dochter. Wellicht is de zwemkleding die Naomi op bovenstaande foto draagt wel onderdeel van hun nieuwe collectie? Hoe dan ook, als het er dusdanig smakelijk uit ziet, hebben we niks te klagen.

Naomi van As is mooi van buiten én van binnen

Dat Naomi een schitterend plaatje is, is wel duidelijk. Daar zullen de meeste mannen het mee eens zijn. Maar wist je dat de aantrekkelijke brunette ook een hart van goud heeft? Naomi van As zet zich namelijk in voor spierziektes. Via It’s in your muscles is te zien hoe zij met patiënten aan de praat gaat om de aandacht voor deze spierziektes te vergroten. Dat getuigt van respect en compassie voor haar medemens – een zeer nobele zaak. En dat gecombineerd met een verleidelijk omhulsel! Sven mag zich een gelukkig man prijzen – de heer Kramer heeft het zeker getroffen met zo’n compleet pakket. Gelukkig kunnen wij ook meegenieten van dit visuele cadeautje. Nu nog hopen dat Naomi meer van dit soort fantasieopwekkende vakantiekiekjes deelt. Wij lusten er wel spreekwoordelijke pap van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...