Foto: Beeldschone atletes Nadine Visser en Lieke Klaver maken indruk met ogenschijnlijk zeer riskant sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nadine Visser en Lieke Klaver hebben ongelooflijk hard hun best gedaan op de baan, maar al hun prestaties vallen in het niet bij hun pakjes. 

Het maakt niet uit hoe hard Nadine Visser en Lieke Klaver hun best doen op de atletiekbaan, want het wordt altijd ondergesneeuwd door de mooie pakjes die ze aan hebben. Die grijpen toch veel meer de aandacht van de mensen die kijken. En waarom is dat zo? Nou, de pakjes verhullen nogal weinig. En zo lijkt het net alsof beide dames niks aan hebben. En dat is wel een erg bijzondere look. De mooie vrouwen hebben in hun bijzondere kleding, die je in deze foto’s en in deze foto’s nog kan bekijken, wel een hele mooie look te pakken. Maar het lijkt inderdaad net door de huidkleurige stof alsof ze niet zoveel aan hebben daar beneden. En dat maakt de foto’s natuurlijk wel weer heel erg bijzonder om te zien.

De sportpakjes van Nadine Visser en Lieke Klaver laten weinig aan de verbeelding over

De mooie pakjes van beide dames laten maar weinig echt aan de verbeelding over. Met hun leuke pakjes kan je zomaar erg veel van hun leuke vormen zien. En als volger van deze leuke sporters is dat natuurlijk helemaal niet erg. Dan is het soms juiste wel weer leuk om een beetje meer te kunnen zien van de leuke dames. Maar het lijkt nu wel een beetje de standaard te worden van de atletiek, om vrouwen in zo min mogelijk verhullende kleding te laten rennen. En op zich is dat geen verkeerde ontwikkeling natuurlijk. De leuke dames vinden het ook allemaal maar best. Ze zien er niet verkeerd uit in de pakjes en krijgen er best wel wat complimentjes op. Dan is het ook niet zo erg om ze te dragen. Met hun mooie outfits weten Lieke Klaver en Nadine Visser toch wel weer een hoop mannen blij te maken.

Behalve een goede bouw ook nog een leuk koppie

Natuurlijk hebben zowel Lieke Klaver als Nadine Visser nog veel meer om van te genieten dan alleen maar de mooie vormen die ze hebben. Kijk maar naar foto’s waarin de focus vooral ligt op de gezichtjes van beide dames. Dan komen ze ook nog hartstikke leuk over. Met hun mooie outfits weten Lieke Klaver en Nadine Visser toch nog de focus op hun liever snuitjes te trekken. En dat is wel heel erg knap. Nu kunnen ze ook beide zo lief lachen op camera, dus dat speelt zeker mee.

Nadine Visser en Lieke Klaver posten regelmatig mooie plaatjes

Naast de leuke kiekjes vanaf de sportbaan, plaatsen beide vrouwen natuurlijk ook nog meer dan genoeg mooie beelden van zichzelf van naast de baan. En die zien er dan ongelooflijk goed uit. In hun strakke jurkjes en bloesjes weten ze helemaal met het brein van hun volgers te spelen. Die worden keer op keer weer wild van het zien van al die mooie foto’s. Dat maakt het natuurlijk ook zo leuk voor de dames om foto’s te blijven maken.

Meer zien van zowel Lieke Klaver als Nadine Visser?

Als je meer van Lieke Klaver zien, dan moet je haar Instagram profiel even opzoeken. Daar plaatst ze de leukste foto’s. Ook Nadine zet op haar Instagram allemaal mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!