Falentijnsdag: Voor als je faalt in de liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al vanaf de veertiende eeuw staat 14 februari in het teken van de liefde. Dat betekent indirect dat er ook al 700 jaar lang mensen eenzaam lopen te verpieteren op deze zoetsappige feestdag. Deze mensen hebben dus een Falentijn, maar wat doe je dan eigenlijk op zo’n dag?

Natuurlijk kun je last-minute nog even gaan Tinderen om zo tóch nog de eenzaamheid te kunnen ontlopen, maar je kunt ook net zoals Rapper Sjors een oproep doen via social media. De rapper, die onderhand in één adem genoemd mag worden met andere legendarische rappers zoals Snoop Dogg, Biggie Smalls en Tupac Shakur, benoemde even snel zijn eisen – waaronder lange bruine haren óf blond en een spontaan karakter –  en vroeg de geïnteresseerden om even een mailtje te sturen. Voor degene die zich aanmelden hopen we trouwens niet dat het een auditie is voor zijn nieuwe sekstape.

Digitale liefde

Als je maar geen geluk kunt vinden in de liefde, dan kun je de liefde altijd nog opzoeken in de digitale wereld. Zo kun je ervoor kiezen om samen met een doosje tissues de herhaling te kijken van de ‘All You Need Is Love-kerstspecial’. Als je nog wat tissues over hebt na het terugkijken van, dan kun je inloggen op een van je favoriete websites.

PornHUB geeft namelijk op Valentijnsdag gratis Premium-accounts weg. Dan kun je jezelf tijdens Falentijn eens een goede dosis zelfliefde geven. Dat is toch wat er tegenwoordig zoveel gepredikt wordt? ‘Hou van je zelf’. Nou, hop, inloggen en geef er eens een flinke draai aan.

Mocht de pijp leeg zijn en je hebt daarna behoefte om lekker op de bank gaan liggen, dan is het misschien nog wel een optie om de speciale Valentijnsaflevering van ‘First Dates’ te kijken. Onder andere cougar Mariska van Kolck is van de partij en daarnaast zal ook Giel Beelen op zoek gaan naar een nieuw slachtoffer die bereid is hem tijdens een van zijn live radioshows een flinke b*****b te geven.

Break-up bar

En als je nou echt een flinke teringhekel heb aan dit gecommercialiseerde feest, als je hart van steen is of als je écht gewoon liefdesverdriet hebt, dan kun je misschien nog troost zoeken bij lotgenoten in de ‘Break-up Bar’. Die is namelijk sinds kort geopend in Hollywood. Iedereen die single is, klaar is met de liefde of met zijn ziel onder armen loopt met een gebroken hart, is hier van harte welkom.

Zo kun je van je Falentijn toch nog een behoorlijke Valentijn maken!

 

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten