Foto: Jutta Leerdam lijkt weer de liefde gevonden te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft de liefde weer helemaal gevonden. De blondine deelt een foto waarop is te zien hoe gelukkig ze wel niet is.

Jutta Leerdam helemaal in de wolken

Het is een goede dag voor Jutta Leerdam want de blondine is weer helemaal met haar hoofd in de wolken te vinden. Zo is het natuurlijk al enige tijd over en uit tussen Jutta en haar ex-vriend Koen Verweij. De twee hebben een aantal jaar een gelukkige relatie gehad, maar op het gegeven moment liep het volledig op de klippen. Zo hadden de twee zelfs een eigen schaatsteam waarvoor Jutta een periode uitkwam. Op het gegeven moment gingen er allemaal geruchten rond dat Koen meermaals vreemd zou zijn gegaan dus dat is niet al te best. Gelukkig is Jutta nu dus weer verliefd, maar dit keer niet op een man. Nee, het gaat om een outfit waar Jutta helemaal hotel de botel op is geworden. De blondine deelt een foto waarop te zien is dat ze een wit broekje aan heeft met een zwart topje. Het is een redelijke basic outfit maar het staat haar uiteraard erg goed. Daarbij draagt Jutta een opvallende tas van Christian Dior. Een designer exemplaar die flink wat geld kost. Gelukkig heeft Jutta natuurlijk genoeg geld verdient met schaatsen maar bovenal met haar influencer inkomsten. Nu schrijft Jutta ook nog; ”work in progress” bij de foto, het is onduidelijk wat Jutta hiermee bedoeld.

Jutta Leerdam laat lieve kant zien

Soms lijkt het er een beetje op alsof Jutta Leerdam best een pittige meid is die wellicht wat arrogant kan overkomen. Dit komt door de vele foto’s en video’s van Jutta waarop ze strak in de camera kijkt terwijl ze sport of poseert. Toch is het niet heel gek dat Jutta vaak geconcentreerd wordt vastgelegd tijdens haar schaatswedstrijden. Als Jutta niet in deze ultieme focus zou zitten zou het onmogelijk worden om zo goed te presteren als dat de blondine doet. Nu is het natuurlijk geen leuk imago om arrogant te worden genoemd, en gelukkig helpt onderstaande video daarbij. Mede-influencer Anna Nooshin plaatst de video van Jutta en zichzelf op haar Instagram verhaal. Op de video is te zien hoe lief Jutta eruit ziet terwijl ze Anna Nooshin draagt. Op het eerste ogenblik lijkt het alsof het gaat om een kindje in de armen van Jutta, maar niks is minder waar. Jutta lijkt namelijk enorm groot vergeleken met de piep kleine Anna Nooshin. Wel zien de twee er schattig uit terwijl ze innig aan het knuffelen zijn.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam stuitert op en neer in piepklein topje

Jutta Leerdam maakt iconisch duo met Anna Nooshin

Het is niemand ontgaan dat Jutta Leerdam en Anna Nooshin samen waren in Miami. De dames waren te vinden bij de fashionshow van het merk BOSS. Uiteraard hebben de dames zich daarvoor helemaal mooi opgemaakt en hun beste outfit aangetrokken. Het trio bestaat uit Yeliz Cicek, Anna Nooshin en Jutta Leerdam. De dames zien er prachtig uit op de zwart wit foto die Anna heeft gemaakt. Jutta duwt speelt haar achterkant naar de camera.

Jutta Leerdam en Anna Nooshin

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!