Mooie Schoonheden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van artistieke modellen en Instagramcelebrities tot modellen en ruimdenkende huisvrouwen; het zijn stuk voor stuk schoonheden die wij hier tegenkomen, en het valt ons op dat er in snelle tempo steeds meer schoonheden uit andere landen zich registreren op dit social media platform! Eenmaal lid, altijd lid!

Deze schoonheden zijn er te vinden:

Meet Serenittyblue

De mooie rondborstige blondine die je hierboven ziet zit vanuit Roemenië haar foto’s te delen en doet elke dag even haar partychat aan. Kan je een beetje Engels dan is het zeker de moeite waard om haar een bezoekje te brengen en deze schoonheid aan je vriendenlijst toe te voegen. Zodra je haar hebt toegevoegd krijg je natuurlijk handige notificaties van al haar activiteiten direct in je mail!

Cloe zoekt mannen voor veel fun..

Zoek je iemand voor diepgaande gesprekken, een vrouw met humor, met wie je kan lachen? Cloe85 is éen van de schoonheden, met lang bruine haar en groene kijkers en ze weet precies hoe ze een man moet verleiden! Naast uitdagend ook nog eens onwijs grappig en intelligent. Zo iemand wil jij wel in je vriendenlijst, toch?

En toen kwam er een prive berichtje van Noukie

“Je bent vast al aan het kijken naar al die schoonheden hier of niet? Vergeet jij mij niet, want al zeg ik het zelf, ik ben heel bijzonder 😉 Kom je vast snel achter!” Zo gezegd, zo gedaan! Puur natuur is het motto van Noukie, en dat laat ze je graag zien zodra je aan het kletsen bent met haar. Ze neemt geen blad voor de mond.

We kunnen nog wel even doorgaan, want naast deze toppers zijn er ook onwijs veel andere schoonheden om te ontdekken! Kom snel ’n keer langs en laat je verrassen!

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten