Mooie Schoonheden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van artistieke modellen en Instagramcelebrities tot modellen en ruimdenkende huisvrouwen; het zijn stuk voor stuk schoonheden die wij hier tegenkomen, en het valt ons op dat er in snelle tempo steeds meer schoonheden uit andere landen zich registreren op dit social media platform! Eenmaal lid, altijd lid!

Deze schoonheden zijn er te vinden:

Meet Serenittyblue

De mooie rondborstige blondine die je hierboven ziet zit vanuit Roemenië haar foto’s te delen en doet elke dag even haar partychat aan. Kan je een beetje Engels dan is het zeker de moeite waard om haar een bezoekje te brengen en deze schoonheid aan je vriendenlijst toe te voegen. Zodra je haar hebt toegevoegd krijg je natuurlijk handige notificaties van al haar activiteiten direct in je mail!

Cloe zoekt mannen voor veel fun..

Zoek je iemand voor diepgaande gesprekken, een vrouw met humor, met wie je kan lachen? Cloe85 is éen van de schoonheden, met lang bruine haar en groene kijkers en ze weet precies hoe ze een man moet verleiden! Naast uitdagend ook nog eens onwijs grappig en intelligent. Zo iemand wil jij wel in je vriendenlijst, toch?

En toen kwam er een prive berichtje van Noukie

“Je bent vast al aan het kijken naar al die schoonheden hier of niet? Vergeet jij mij niet, want al zeg ik het zelf, ik ben heel bijzonder 😉 Kom je vast snel achter!” Zo gezegd, zo gedaan! Puur natuur is het motto van Noukie, en dat laat ze je graag zien zodra je aan het kletsen bent met haar. Ze neemt geen blad voor de mond.

We kunnen nog wel even doorgaan, want naast deze toppers zijn er ook onwijs veel andere schoonheden om te ontdekken! Kom snel ’n keer langs en laat je verrassen!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!