Romee Strijd schittert in Cannes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cannes Romee Strijd

Mooie Mokkel-parade op rode loper van filmfestival in Franse badplaats!

Om de boel een beetje sjiek te houden geldt er op de rode loper van het Filmfestival van Cannes dit jaar een verbod op ‘selfies’ en andere ongein. De formule is ‘lekker’ ouderwets en glamoureus – bloedmooie vrouwen lopen in stijlvolle en supersexy galajurken over een tapijt, en poseren voor fotografen. Een soort modeshow, maar dan langs de Franse kust! Het filmfestival duurt een weekje, maar ook de eerste dag was het al smullen geblazen: vooral Chantel Jeffries, Cate Blanchett en Penelope Cruz pakten uit, maar als we één Mokkel van de dag zouden moeten aanwijzen: Romee Strijd!

We zijn écht niet partijdig natuurlijk. Maar zeg nou zelf, mooier dan dit kán toch bijna niet? Zelfs deze oude vent kon er geen genoeg van krijgen!

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten