Romee Strijd schittert in Cannes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cannes Romee Strijd

Mooie Mokkel-parade op rode loper van filmfestival in Franse badplaats!

Om de boel een beetje sjiek te houden geldt er op de rode loper van het Filmfestival van Cannes dit jaar een verbod op ‘selfies’ en andere ongein. De formule is ‘lekker’ ouderwets en glamoureus – bloedmooie vrouwen lopen in stijlvolle en supersexy galajurken over een tapijt, en poseren voor fotografen. Een soort modeshow, maar dan langs de Franse kust! Het filmfestival duurt een weekje, maar ook de eerste dag was het al smullen geblazen: vooral Chantel Jeffries, Cate Blanchett en Penelope Cruz pakten uit, maar als we één Mokkel van de dag zouden moeten aanwijzen: Romee Strijd!

We zijn écht niet partijdig natuurlijk. Maar zeg nou zelf, mooier dan dit kán toch bijna niet? Zelfs deze oude vent kon er geen genoeg van krijgen!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten