Romee Strijd schittert in Cannes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cannes Romee Strijd

Mooie Mokkel-parade op rode loper van filmfestival in Franse badplaats!

Om de boel een beetje sjiek te houden geldt er op de rode loper van het Filmfestival van Cannes dit jaar een verbod op ‘selfies’ en andere ongein. De formule is ‘lekker’ ouderwets en glamoureus – bloedmooie vrouwen lopen in stijlvolle en supersexy galajurken over een tapijt, en poseren voor fotografen. Een soort modeshow, maar dan langs de Franse kust! Het filmfestival duurt een weekje, maar ook de eerste dag was het al smullen geblazen: vooral Chantel Jeffries, Cate Blanchett en Penelope Cruz pakten uit, maar als we één Mokkel van de dag zouden moeten aanwijzen: Romee Strijd!

We zijn écht niet partijdig natuurlijk. Maar zeg nou zelf, mooier dan dit kán toch bijna niet? Zelfs deze oude vent kon er geen genoeg van krijgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!