Romee Strijd schittert in Cannes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cannes Romee Strijd

Mooie Mokkel-parade op rode loper van filmfestival in Franse badplaats!

Om de boel een beetje sjiek te houden geldt er op de rode loper van het Filmfestival van Cannes dit jaar een verbod op ‘selfies’ en andere ongein. De formule is ‘lekker’ ouderwets en glamoureus – bloedmooie vrouwen lopen in stijlvolle en supersexy galajurken over een tapijt, en poseren voor fotografen. Een soort modeshow, maar dan langs de Franse kust! Het filmfestival duurt een weekje, maar ook de eerste dag was het al smullen geblazen: vooral Chantel Jeffries, Cate Blanchett en Penelope Cruz pakten uit, maar als we één Mokkel van de dag zouden moeten aanwijzen: Romee Strijd!

We zijn écht niet partijdig natuurlijk. Maar zeg nou zelf, mooier dan dit kán toch bijna niet? Zelfs deze oude vent kon er geen genoeg van krijgen!

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.