Elske DeWall is meer dan ‘gewoon ok’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze New Music Friday gooit Mannenzaken het eens over een wat andere boeg dan normaal gesproken. Deze laatste werkdag van de week gaan we niet in op een van de vele mega-bekende artiesten in ons land. Nee, vandaag is onze focus gericht op een onbekendere zangbabe die zeker niet voor haar collega’s onderdoet: Elske DeWall.

Een roodharige Friese schone

Voor degenen die deze dame nog niet kennen: Elske DeWall (echte naam: Elske de Walle) is een roodharige Friese die ook nog eens een lekker partijtje kan zingen. Dat laatste werd in 2017 wel duidelijk toen Elske de rol van ‘Maria’ vertolkte in The Passion.

The Passion is dat programma waar ze de hele avond met dat grote witte kruis zeulen. Toen Elske de rol van Maria vertolkte zong ze bovenop een hoog gebouw. Om hier op tijd te komen moest ze wel snel voor het zingen de kerk uit. Deze dame zingt zelfs zo goed dat ze nog nooit een noot verkeerd zou hebben (aan)geraakt.

 

Elske kan meerdere kunstjes

Dat zingen overigens niet het enige is waar Elske goed in is, werd deze maand duidelijk. Elske was namelijk een van de deelnemers aan Dancing on Ice (SBS6). En ja, het kan gezegd worden: deze dame kan ons toch een partij kunstjes. Niet zo gek dus dat de roodharige schone het heeft tot de finale heeft geschaatst. Die eindstrijd verloor ze overigens van Musicalman Tommie Christiaan. Blijkbaar mag je niet meer dan 5.134 keer stemmen op je favoriet..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ‍♀️ (@elskedewall) op

Oh ja, iets met muziek

Oh ja, dit bericht ging over de New Music Friday. Even terug naar muziek dus. De hele reden dat Elske het leidende voorwerp van dit bericht is, betreft haar nieuwe nummer: Is het niet gewoon ok? Alhoewel de meningen over dit lied een beetje verdeeld zijn, lijkt één ding in ieder geval zeker: Elske is zeker méér dan gewoon ok.

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.