Marieke Elsinga toont multi-tasktalent tijdens RadioRing Gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een spannende week voor Marieke Elsinga. Eerst bedelde de radiokoningin van Nederland om stemmen om haar radiosterretje aan de muur te kunnen hangen. Met die ster in haar handen, werd de spanning haar klaarblijkelijk teveel. Mááár, gelukkig is Marieke een vouw en kunnen vrouwen uitmuntend multitasken.

Marieke Elzinga in de Q-music studio © Instagram
Marieke Elsinga in de Q-music studio © Instagram

Het medialandschap leek de afgelopen dagen een beetje op de ingang van een daklozenopvang. Of beter gezegd: een opvangplek voor ‘ringlozen’. Je kon je feed niet openen of er kwam een BN’er die riep dat je op een bepaalde radio-dj moest stemmen voor de Gouden Radioring, de Zilveren Radioster, de Beste Volumeknopschuiver of het meest Webcamgenieke Personage.

Stemmingsmakerij

Die laatste twee opties komen (natuurlijk) uit de dikke Mannenzaken-duim, maar het lijkt er dus wel op dat de radio-awards steeds meer richting het Televisiergala gaan. De mediahype was daar niet eens het grootste voorbeeld van; die dubieuze eer ging naar het feit dat iedereen een mening had over de stemmingsmakerij van de radio-dj’s.

Het leken soms de Tweede Kamer-verkiezingen wel. Ruud de Wild, zelf niet genomineerd, had genoeg van het ego-gestreel en vloog met gestrekt been richting de enkels van concullega Marieke Elsinga. Wilfred Genee gaf zijn contacten eens een schouderklopje in plaats van een schop onder hun k**t – want ja, anders zouden ze niet op hem en Veronica Inside stemmen – en ook Marieke Elsinga (Q-music) ontsprong de kontenkusdans rondom de (fans van de) kanshebbers niet.

Pisprijs

Maar Marieke is wel van een ander level, zo bleek nadat ze haar Zilveren Radioster kreeg. Nadat ze zich voor lange tijd zieltjes won als ideale schoondochter van de vaderlandse radio, liet ze zich direct na afloop van het gala zich weer van haar menselijke kant zien.

Waar de man in een aardig lullige situatie terecht komt wanneer hij meerdere projecten heeft lopen – toch, Marco? – bewijst Marieke dat vrouwen hier toch echt een enorme voorsprong in hebben.

Want je pis ophouden tijdens een awardshow, dat is voor weinigen weggelegd. Wanneer Bram Krikke zijn blaas moest legen tijdens het prijs-ophalen, pakte hij waarschijnlijk gewoon een donker hoekje van het podium. Maar Marieke wachtte netjes tot ze een momentje met haar Zilveren Radioster had om óók de Pisprijs binnen te slepen.

Ruud toch wild?

Terwijl haar blaasvocht tegen het toiletporselijn kletterde, drukte haar duim op de foto-neem-knop van haar telefoon. Want ja: lager dan de afgelopen dagen, kon Marieke waarschijnlijk toch niet meer zinken. Aan de andere kant: als je een prijs in ontvangst neemt, felicitaties ontvangt, Mattie(s) knuffelt, een ereronde loopt en op hetzelfde moment je pis inhoudt, krijg je misschien zelfs Ruud (de) wild.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo blij. Maar ik moest zó nodig plassen. #zilverenradioster

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Net zo goed zijn prijs als de mijne. #zilverenradioster (foto: Emma Pot @pixelstoriesnl)

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten