Dit vrouwelijk schoon woont in ‘De Villa’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dit vrouwelijk schoon woont in 'de villa'

De spraakmakende datingshow – De Villa – maakte gisteravond na acht jaar een comeback op de Nederlandse televisie. In het programma krijgen acht singles zeven dagen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Maar, dat is niet alles! De vier dames, en de vier heren zijn namelijk voorafgaand aan het programma al aan elkaar gematcht, via een speciaal computerprogramma. De kandidaten weten echter niet wie hun ‘perfect match’ is. En ja, aangezien dit soort programma’s nooit teleurstelt, levert ook dit programma ons het nodige leedvermaak!

Mooie mokkel-meisjes

Het tweede seizoen van ‘De Villa’ begon gisteravond al goed. De RTL-kijkers werden namelijk voorgesteld aan de acht bewoners van de villa. Nu moeten we eerlijk toegeven dat we ons vooral gefocust hebben op de bewoonsters van het Spaanse optrekje. Want, eerlijk is eerlijk: wij kijken dit programma natuurlijk niet voor de ‘diepgaande gesprekken’ die door de bewoners gevoerd worden. Nee, wij ramptoeristen schakelen natuurlijk alleen in voor de vermakelijke bitch fights en het vrouwelijk schoon. Want aan vrouwelijk schoon ontbreekt het zeker niet in dit programma! Heb jij de aflevering van gisteren gemist? Geen probleem! Wij hebben de mokkel-mevrouwen van De Villa even voor je op een rijtje gezet.

Rachelle

We trappen af met de enige blondine van de vier verleidelijke vrouwen: Rachelle. Deze 20-jarige schone is naar eigen zeggen ‘een echt feestbeest’. Rachelle is zo’n meisje dat in het verleden ‘beschadigd’ is door haar relaties met verkeerde vriendjes en daarom last heeft van trust issues. Deze dame is dus overduidelijk de perfecte kandidaat voor een programma als De Villa!

Roxeanne

Van Rachelle bouwen we gemakkelijk een bruggetje naar Roxeanne. Deze 24-jarige dame is van Kaapverdische afkomst. Volgens Rox ‘is ze gelovig, maar doet ze alles dat god verboden heeft’. Dit duiveltje is dan ook niet vies van uit de hand gelopen feestjes. Op de vraag hoe ze haar type zou omschrijven reageerde deze exotische beauty met: ‘Ik date het liefst stoere, gespierde mannen die vol zitten met tattoos.‘. Zouden plakplaatjes ook goed zijn?

Maja

De derde dame in dit rijtje is Maja. Haar schoonheid heeft ze te danken aan haar Servische, Macedonische en Kroatische roots. Volgens deze dame zelf verleidt ze de meeste mannen met haar ogen. Uhuh, dat zal het vast zijn inderdaad! Naast model is de 24-jarige Maja een studente, die later lerares Maatschappijleer wil worden. Als wij Maja vroeger als juf gehad zouden hebben, hadden we in ieder geval heel wat uurtjes minder hoeven nablijven. Want ja, met die ‘ogen’ wordt zelfs Maatschappijleer leuk!

Julia

Ten slotte is daar nog de vierde bewoonster: Julia. Julia is met 19 jaar de jongste van de vier bewoonsters. Volgens de half-Negeriaanse dame ‘krijgt ze altijd wat ze wil’. Ze is er dus zo één. Wat Julia overigens wil? Een blonde man met blauwe ogen. Oh ja, en hij moet ook nog zorgzaam zijn. Máár hij mag niet te lief zijn. Bovendien moet hij ook een beetje dominant zijn, maar niet té. Tja, wij krijgen een sterk vermoeden dat Julia zo’n vriendin is, wiens tweede naam ‘drama’ is…

https://www.instagram.com/p/B4ANB99HHHl/

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten