Derde Paasdag: tijd voor faalhaasfilmpjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pasen is voorbij. We hebben ons massaal vergrepen aan de paasontbijtjes, paasbrunches en paasdiners. Een extra dagje zondigen kan dan geen kwaad, toch? Daarom voegen we gewoon een extra dag aan deze feestelijke vreetdagen toe: faalhaasdag. Op deze speciale dag ruimen we tijd in voor een aantal vermakelijke faalfilmpjes uit de archieven van het internet.

De maandagochtend in 30 seconden

Mocht je je ooit hebben afgevraagd wat de perfecte belichaming van de welbekende ‘maandagochtend’ zou zijn, hebben we goed nieuws voor je. Deze dame hieronder krijgt dan ook een dikke 10 voor haar uitvoering.

Woman Spills Coffee After Amazing Fall

"How's your day going?"Me:

Geplaatst door LADbible op Donderdag 16 november 2017

De man met de ergste werkdag ooit

Heb jij moeite met opstarten op deze dinsdag? Er is altijd wel iemand bij wie de werkdag nog net even wat minder soepel verloopt. Neem bijvoorbeeld deze heftruckman.

Meisje maakt champagne open

Deze dame neemt ‘champagne showers’ net iets té serieus.

Oh nee, toch niet

Dan hebben we ook nog deze atleet.

Meisje is niet goed met ballen

Elke vriendengroep heeft wel ’n persoon die zo bowlt…

Meisje wordt vies

We sluiten af met een klassieker: verslaggeefmeisje ziet het niet aankomen.

Heb je nog een episch faalfimpje dat we moéten zien? Klik dan op de onderstaande knop en gooi hem in onze mailbox. Credits zijn vanzelfsprekend voor jou!

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.