Nicolette Kluijver, Beertje van Beers & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pasen is weer voorbij, dus mogen we ons op een volgend lichtpuntje gaan richten. Helaas is er gewoon niet zo veel om naar vooruit te kijken. Iets kleinere lichtpuntjes dan maar? Wat dacht je van de Hot Topics van vandaag? Sharon Pieksma blijft bezig, Beertje van Beers in bikini met matchend mondkapje en voor de aller-allerlaatste keer dit jaar zien we Angela Schijf als e****t…

Angela Schijf

Nog één keer dan! Angela Schijf en haar girls waren voor de laatste keer dit seizoen op tv met Meisje van Plezier. De serie zal er gezien het succes vast een derde seizoen aan vast plakken. Voor het zover is moeten we het doen met de mooie verzameling pics op het Mannenzakenforum.

Angela Schijf Meisje

Sharon Pieksma

De social game van Sharon Pieksma blijft van hoge kwaliteit tijdens de quarantaine. Als het niet dit soort fijne kiekjes zijn, dan is het wel een mega-compilatie van al haar Miss Universe-collega’s.

Nicolette Kluijver

‘Het lijkt wel een boerderij hier’ – moeders van over de hele wereld zullen het vaak zeggen, maar weinig hebben ook echt ’n boerderij. Nicolette Kluijver zit in die laatste categorie. Haar erfje is niet zo groot, dus is er vooralsnog alleen plaats voor kippen en een hond. Die verse eitjes zien er smakelijk uit!

Beertje van Beers

Beertje van Beers wil graag gezien worden. Als dat buiten de deur niet kan, dan maar vanuit huis! Ze ging aan de slag met de naaimachine van haar dochter, en kwam met een hippe lijn mondkapjes op de proppen. Daar horen uiteraard matchende bikini’s bij.

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten