Nicolette Kluijver, Beertje van Beers & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pasen is weer voorbij, dus mogen we ons op een volgend lichtpuntje gaan richten. Helaas is er gewoon niet zo veel om naar vooruit te kijken. Iets kleinere lichtpuntjes dan maar? Wat dacht je van de Hot Topics van vandaag? Sharon Pieksma blijft bezig, Beertje van Beers in bikini met matchend mondkapje en voor de aller-allerlaatste keer dit jaar zien we Angela Schijf als e****t…

Angela Schijf

Nog één keer dan! Angela Schijf en haar girls waren voor de laatste keer dit seizoen op tv met Meisje van Plezier. De serie zal er gezien het succes vast een derde seizoen aan vast plakken. Voor het zover is moeten we het doen met de mooie verzameling pics op het Mannenzakenforum.

Angela Schijf Meisje

Sharon Pieksma

De social game van Sharon Pieksma blijft van hoge kwaliteit tijdens de quarantaine. Als het niet dit soort fijne kiekjes zijn, dan is het wel een mega-compilatie van al haar Miss Universe-collega’s.

Nicolette Kluijver

‘Het lijkt wel een boerderij hier’ – moeders van over de hele wereld zullen het vaak zeggen, maar weinig hebben ook echt ’n boerderij. Nicolette Kluijver zit in die laatste categorie. Haar erfje is niet zo groot, dus is er vooralsnog alleen plaats voor kippen en een hond. Die verse eitjes zien er smakelijk uit!

Beertje van Beers

Beertje van Beers wil graag gezien worden. Als dat buiten de deur niet kan, dan maar vanuit huis! Ze ging aan de slag met de naaimachine van haar dochter, en kwam met een hippe lijn mondkapjes op de proppen. Daar horen uiteraard matchende bikini’s bij.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Gerelateerde berichten