Foto: Dave Roelvink wordt geterroriseerd door schijtende reiger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dave Roelvink sloot een vriendschap met een reiger. Nu het beest zijn balkon smerig maakt is Dave er toch wel flink klaar mee. Daarom schakelt hij professionele hulp in om het beest weg te jagen..

Dave Roelvink bang voor enge reiger

De mannen van de familie Roelvink lijken altijd hele stoere gasten op televisie en online maar ook De Roelvinkjes hebben het soms lastig. Er zit namelijk al een dag of zes een gigantische reiger op het balkon bij Dave Roelvink. Eerst leek het allemaal leuk en gezellig, zo’n groot dier als gezelschap. Dave gaf de reiger regelmatig een lekker visje of wat anders te eten. Die reiger wist natuurlijk ook niet wat hem overkwam en komt nu elke dag wachten totdat hij weer wat te eten krijgt. Je zou bijna denken dat Dave er een huisdier bij heeft, want hij noemt de reiger zelfs Harrie. Toch is Dave ook een beetje bang voor zijn huisdier want de reiger kijkt hem door het raam met een hele intense blik aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dave Roelvink schakelt zwaarder geschut in

Nu de reiger Dave Roelvink de hele dag aan het aanstaren is en ook nog eens heel zijn balkon tot wc heeft gemaakt, is Dave er niet meer zo blij mee. Ondertussen heeft het beest het hele balkon ingenomen en durft Dave bijna niet meer op zijn eigen plekje te zitten. Daarom schakelt hij hulp in van een professional. Je zou denken dat Dave het beest allang zelf zou hebben verjaagd maar dat lijkt hem behoorlijk slecht af te gaan. Gelukkig komt dieren expert Floris Göbel zijn vriend Dave helpen met het reiger probleem. Eerst wordt de situatie helemaal geanalyseerd en de conclusie is inderdaad dat de reiger verjaagd moet worden. Zelfs een hele crew van RTL Boulevard is erbij om het spektakel te filmen. De oplossing van Floris Göbel is om een hele grote neppe zwarte valk neer te zetten. Dave is er in ieder geval al heel blij mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Dave Roelvink weer welkom op eigen balkon

Nu is het natuurlijk de grote vraag of de grote valk zijn werk heeft gedaan. Dave Roelvink laat al zijn kijkers niet te lang in spanning zitten en deelt het goede nieuws. Het lijkt er namelijk echt op dat reiger Harrie bang is geworden door het andere dier op het balkon. Geen last meer van een enge poepende reiger in huize Roelvink dus. Dierenexpert Floris Göbel is ook heel blij met het nieuws dat zijn oplossing heeft gewerkt en deelt onderstaande video. Floris zegt dat de reigers te bang zijn om een staredown aan te gaan met deze ‘Ferrari’ onder de slechtvalken. Dave kan weer met een gerust hart op zijn balkon gaan zitten dus. Van dit nieuwe huisdier heeft hij vast véél minder last!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?