Home Nieuws Jada Borsato toont twee schitterende redenen waarom video van ‘Blik Op Jou’...

Jada Borsato toont twee schitterende redenen waarom video van ‘Blik Op Jou’ zo succesvol is

Onze bekende zangeres Jada Borsato laat aan haar volgers zien waarom haar nieuwe single Blik Op Jou het zo goed doet.

Jada Borsato is al sinds haar kindertijd een grote fan van muziek maken en zingen. Nu schrijft ze natuurlijk zelf ook nummers en heeft ze weer een nieuwe single uitgebracht: ‘Blik Op Jou’. Daar is iets heel opvallends aan; geen wonder dat het dan ook zoveel hits heeft!

Jada Borsato laat zien waarom nieuwe single Blik op jou zo succesvol is

We wisten natuurlijk al lang dat Jada Borsato echt een prachtige stem heeft en mooie nummers uitbrengt. Maar de nieuwe single ‘Blik op Jou’ springt er echt bovenuit! En dat komt door de prachtige looks van de brunette. Ze laat zichzelf namelijk enorm goed zien op de foto’s. Daarvan kun je dan ook echt alleen maar genieten! Ze draagt op de eerste foto een kort denim topje, waardoor je haar prachtige vormen goed kunt zien. Op de tweede foto draagt ze een wit topje, waarbij haar troeven er bijna uitspringen! Ook geeft ze je daar een warme blik. Klik hier om zelf de foto’s te bekijken!

Jada Borsato

Is Jada Borsato single?

Jada Borsato heeft het uitgemaakt met Roeland Beelen. De twee hadden een relatie van wel 11 jaar lang! Toch is de relatie tot een einde gekomen. Erg vervelend, want het was rond de tijd dat de beschuldigingen van Marco Borsato aan de gang waren. Maar nu de relatie toch echt voorbij is, krijgt ze weer genoeg leuke berichten! En dat is helemaal niet gek, wie zou niet met de prachtige Jada samen willen zijn? Haar stralende glimlach en mooie uitstraling trekken namelijk iedereen aan.

Meer zien van Jada Borsato? Dat kan op Instagram

Op haar Instagrampagina plaatst Jada Borsato nog veel meer prachtige foto’s en video’s van zichzelf, over haar privé leven en natuurlijk haar prestaties in de muziekwereld. Dus neem zeker snel een kijkje!

Mobiele versie afsluiten